İYİ Parti'li kadınlar kahvaltıda buluştu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2020 - 10:15, Güncelleme: 25.07.2020 - 10:15 2789+ kez okundu.
 

İYİ Parti'li kadınlar kahvaltıda buluştu

Çanakkale İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Fahriye Dede Korur ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği birlik ve dayanışma kahvaltısı yoğun bir katılım gerçekleşti.

Çanakkale İYİ Parti Kadın Kolları Başkanılığı tarafından gerçekleştirilen kahvaltıya İYİ Parti saflarına yeni katılan çok sayıda kadın ve çok sayıda partili kadın üye katıldı. Başkan Fahriye Dede Korkut yaptığı açıklamada;  bundan sonra kahvaltıların artarak devam edeceğini, pandemi süreciyle ilgili normalleşme adımlarının atılmasının ardından İYİ Partili kadınlar olarak sahaya indiklerini ve çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Kahvaltıda parti içi çalışmaların yanı sıra kadınların siyasetteki rolü ve etkileri değerlendirildi.     Birliktelik kahvaltısının ardından kadınlar İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığına geçti.  Buradaki etkinlikte  İYİ Parti GİK Üyesi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz tarafından İYİ parti saflarına yeni katılan 33 kadın üyeye rozetleri takıldı. Uz yaptığı konuşmada; "Kadınlarımıza katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yükseliş içinde olan partimiz, sizlerin katılımı ile daha da güçlenmiştir. Hepiniz hoş geldiniz. İyi ki varsınız, iyi ki bize katıldınız. İnanıyoruz ki, biz bundan sonra sizlerin de  verdiğiniz güçle ve destekle daha güzel yarınları hayal edebileceğiz. Ve daha güzel yarınları  hep birlikte kurabileceğiz. Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İYİ ki geldiniz, İYİ ki bu aileye katıldınız, sağolun varolun" dedi.
Çanakkale İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Fahriye Dede Korur ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği birlik ve dayanışma kahvaltısı yoğun bir katılım gerçekleşti.

Çanakkale İYİ Parti Kadın Kolları Başkanılığı tarafından gerçekleştirilen kahvaltıya İYİ Parti saflarına yeni katılan çok sayıda kadın ve çok sayıda partili kadın üye katıldı. Başkan Fahriye Dede Korkut yaptığı açıklamada;  bundan sonra kahvaltıların artarak devam edeceğini, pandemi süreciyle ilgili normalleşme adımlarının atılmasının ardından İYİ Partili kadınlar olarak sahaya indiklerini ve çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Kahvaltıda parti içi çalışmaların yanı sıra kadınların siyasetteki rolü ve etkileri değerlendirildi.

 

 

Birliktelik kahvaltısının ardından kadınlar İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığına geçti.  Buradaki etkinlikte  İYİ Parti GİK Üyesi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz tarafından İYİ parti saflarına yeni katılan 33 kadın üyeye rozetleri takıldı. Uz yaptığı konuşmada; "Kadınlarımıza katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yükseliş içinde olan partimiz, sizlerin katılımı ile daha da güçlenmiştir. Hepiniz hoş geldiniz. İyi ki varsınız, iyi ki bize katıldınız. İnanıyoruz ki, biz bundan sonra sizlerin de  verdiğiniz güçle ve destekle daha güzel yarınları hayal edebileceğiz. Ve daha güzel yarınları  hep birlikte kurabileceğiz. Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İYİ ki geldiniz, İYİ ki bu aileye katıldınız, sağolun varolun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.