İzmir'de Mandi ve Mandalina'dan festivale davet

11.11.2021 - 17:20, Güncelleme: 11.11.2021 - 17:20 908+ kez okundu.
 

İzmir'de Mandi ve Mandalina'dan festivale davet

Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali’nin maskotları Mandi ve Mandila İzmir sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi, festivale davet etti.İZMİR(İGFA)- Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali için festivalin maskotları Mandi ve Mandila İzmir’in en işlek cadde ve sokaklarında kurulan özel stantta vatandaşlarla bir araya gelerek festivale davet etti. 13-14 Kasım tarihlerinde Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda düzenlenecek festival renkli görüntülere sahne olacak. Dans gösterileri ve performans sanatları, eğlenceli şov ve etkinlikler, çeşitli hediyeler, yöresel ve sanatsal stantlar, yarışmalar, çocuklara özel etkinlikler ve sınırsız ikramların yer alacağı festivalde Ersin şov coşkuyu doruğa çıkaracak. Gün boyu sürecek etkinliklerin yanı sıra 13 Kasım Cumartesi günü Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda Melike Erbey ve Porto Band konseri düzenlenecek. 14 Kasım Pazar Günü ise Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda Efendi grubu sahne alırken, festivalin kapanışı Menderes 19 Mayıs Stadı’nda Tuğba Yurt konseri ile olacak. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, hafta sonu coşkuyla festivalin gerçekleşeceğini belirterek, "Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivalimizi bu hafta sonu mandalinanın cenneti Gümüldür’de gerçekleştireceğiz. Festivalimizin maskotları Mandi ve Mandila İzmirli hemşehrilerimizle bir araya geldi. Sevimli çiftimiz festival gününe kadar İzmir sokaklarında olacak" dedi. 

Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali’nin maskotları Mandi ve Mandila İzmir sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi, festivale davet etti.

İZMİR(İGFA)- Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali için festivalin maskotları Mandi ve Mandila İzmir’in en işlek cadde ve sokaklarında kurulan özel stantta vatandaşlarla bir araya gelerek festivale davet etti. 13-14 Kasım tarihlerinde Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda düzenlenecek festival renkli görüntülere sahne olacak.

Dans gösterileri ve performans sanatları, eğlenceli şov ve etkinlikler, çeşitli hediyeler, yöresel ve sanatsal stantlar, yarışmalar, çocuklara özel etkinlikler ve sınırsız ikramların yer alacağı festivalde Ersin şov coşkuyu doruğa çıkaracak.

Gün boyu sürecek etkinliklerin yanı sıra 13 Kasım Cumartesi günü Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda Melike Erbey ve Porto Band konseri düzenlenecek. 14 Kasım Pazar Günü ise Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda Efendi grubu sahne alırken, festivalin kapanışı Menderes 19 Mayıs Stadı’nda Tuğba Yurt konseri ile olacak.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, hafta sonu coşkuyla festivalin gerçekleşeceğini belirterek, "Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivalimizi bu hafta sonu mandalinanın cenneti Gümüldür’de gerçekleştireceğiz. Festivalimizin maskotları Mandi ve Mandila İzmirli hemşehrilerimizle bir araya geldi. Sevimli çiftimiz festival gününe kadar İzmir sokaklarında olacak" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.