İzmir'de uyuşturucu tacirine otel baskını

Asayiş 26.10.2021 - 18:59, Güncelleme: 26.10.2021 - 18:59 883+ kez okundu.
 

İzmir'de uyuşturucu tacirine otel baskını

İzmir’in Buca ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişinin kaldığı otel odasına polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

İzmir'in Buca ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişinin kaldığı otel odasına polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan aramada uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.   Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen N.K.'nin (52), ilçeye bağlı Kuruçesme Mahallesi'nde bir otelde konakladığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Harekete geçen ekiplerin otel odasına düzenlediği operasyonda yapılan aramada 164 gram metamfetamin, yarım litre sıvı uyarıcı, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, şarjör ve 18 fişek ile çalıntı olduğu değerlendirilen 3 dizüstü bilgisayar ele geçirildi.   Gözaltına alınan şüpheli N.K., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
İzmir’in Buca ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişinin kaldığı otel odasına polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

İzmir'in Buca ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişinin kaldığı otel odasına polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan aramada uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

 

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen N.K.'nin (52), ilçeye bağlı Kuruçesme Mahallesi'nde bir otelde konakladığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Harekete geçen ekiplerin otel odasına düzenlediği operasyonda yapılan aramada 164 gram metamfetamin, yarım litre sıvı uyarıcı, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, şarjör ve 18 fişek ile çalıntı olduğu değerlendirilen 3 dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şüpheli N.K., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.