Kadın Girişimciler, Vali AKTAŞ’la Görüştü

Ekonomi 26.02.2022 - 09:57, Güncelleme: 26.02.2022 - 09:57 1283+ kez okundu.
 

Kadın Girişimciler, Vali AKTAŞ’la Görüştü

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici ŞİMŞEK, Başkan Yardımcısı Didem GÜNER, İcra Komitesi Üyeleri Gülçin SEMİZOĞLU ve Atiye LAÇİN ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen KILIÇ ile bir süre görüşerek sohbet etti. TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici ŞİMŞEK, Kadın girişimciler tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kuruluna iş hayatlarında başarılar diledi.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici ŞİMŞEK, Başkan Yardımcısı Didem GÜNER, İcra Komitesi Üyeleri Gülçin SEMİZOĞLU ve Atiye LAÇİN ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen KILIÇ ile bir süre görüşerek sohbet etti.

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici ŞİMŞEK, Kadın girişimciler tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kuruluna iş hayatlarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.