Kadın Öğretmenler; daha yaşanabilir bir dünya diliyoruz

Gündem 08.03.2022 - 17:26, Güncelleme: 08.03.2022 - 17:26 1401+ kez okundu.
 

Kadın Öğretmenler; daha yaşanabilir bir dünya diliyoruz

Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında; Ihlamur Ağacı Pastane, Kafe & Restoran sponsorluğunda “iyi ki varsınız kadınlarımıza minnettarız” yazılı pasta kesildi ve etkinlik düzenlendi.

Kadın öğretmenlerin eğitimin nadide neferleri olduğunu ifade eden Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Küçükkaya; “bizleri bugünlere getiren kadınlarımızdır. Kadınlarımızın gücünü yakın tarihimizde Kurtuluş Savaşımız da ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne her aşamada görmekteyiz. Kadın demek Medeniyet demektir. Dünya 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında bizde en değerlilerimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz ve kadın personellerimizi unutmadık. Daha Güçlü bir Türkiye için daha Güçlü Çocuklar yetiştiren öğretmenlerimize ve kadınlarımıza minnettarız” dedi. Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu Okul Müdür Yardımcısı Esra Şanlı; “zor şartların yaşandığı bir dünya da kadın öğretmenlerimiz ve personelimiz ile çocuklarımız ve ülkemiz için var gücümüz ile çalışıyoruz. Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ömer Küçükkaya ve Okul Müdürümüz Sayın Metin Akdağ’ın ortaklaşa programladığı ve Ihlamur Ağacı Pastane, Kafe & Restoran sponsorluğunda düzenlenen etkinlik ile 8 Mart’ta unutulmadık. Öğretmenlerimiz ve personelimiz olarak tüm kadınlar ve çocuklar için daha yaşanabilir bir Dünya diliyoruz” dedi. Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Eminsoy; “fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimiz ile kadınlarımızı bu önemli günde unutmadık. Kadınlarımızın emekleri ile var olan ve yetişen çocuklar sayesinde dünya, daha yaşanabilir bir yer olacaktır. Anadolu kadını gücünü ve vatanseverliğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Tüm kadınlarımıza sağlık ve mutluluk diliyoruz” dedi. Program öğretmenlerin pasta kesmesi ve iyi dilek temennileri ile son buldu.
Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında; Ihlamur Ağacı Pastane, Kafe & Restoran sponsorluğunda “iyi ki varsınız kadınlarımıza minnettarız” yazılı pasta kesildi ve etkinlik düzenlendi.

Kadın öğretmenlerin eğitimin nadide neferleri olduğunu ifade eden Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Küçükkaya; “bizleri bugünlere getiren kadınlarımızdır. Kadınlarımızın gücünü yakın tarihimizde Kurtuluş Savaşımız da ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne her aşamada görmekteyiz. Kadın d emek Medeniyet demektir. Dünya 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında bizde en değerlilerimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz ve kadın personellerimizi unutmadık. Daha Güçlü bir Türkiye için daha Güçlü Çocuklar yetiştiren öğretmenlerimize ve kadınlarımıza minnettarız” dedi.

Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu Okul Müdür Yardımcısı Esra Şanlı; “zor şartların yaşandığı bir dünya da kadın öğretmenlerimiz ve personelimiz ile çocuklarımız ve ülkemiz için var gücümüz ile çalışıyoruz. Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ömer Küçükkaya ve Okul Müdürümüz Sayın Metin Akdağ’ın ortaklaşa programladığı ve Ihlamur Ağacı Pastane, Kafe & Restoran sponsorluğunda düzenlenen etkinlik ile 8 Mart’ta unutulmadık. Öğretmenlerimiz ve personelimiz olarak tüm kadınlar ve çocuklar için daha yaşanabilir bir Dünya diliyoruz” dedi.

Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Eminsoy; “fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimiz ile kadınlarımızı bu önemli günde unutmadık. Kadınlarımızın emekleri ile var olan ve yetişen çocuklar sayesinde dünya, daha yaşanabilir bir yer olacaktır. Anadolu kadını gücünü ve vatanseverliğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Tüm kadınlarımıza sağlık ve mutluluk diliyoruz” dedi.

Program öğretmenlerin pasta kesmesi ve iyi dilek temennileri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.