Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

Yaşam 07.03.2022 - 12:20, Güncelleme: 07.03.2022 - 12:20 1318+ kez okundu.
 

Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Etkinliği Düzenledi.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Etkinliği kapsamında üreten kadınların el emeklerinin sergilendiği etkinliğe katıldı. ÇTSO Çanakkale evinde gerçekleşen programa; Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ’ın yanı sıra,  AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici ŞİMŞEK, ÇTSO yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu yönetim kurulu üyeleri, kadınlar ve vatandaşlar katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Üreten Kadınların ürünlerinin sergilendiği etkinlikte; AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN’ın Eşi Hale GÖKHAN, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici ŞİMŞEK ve ÇTSO Genel Sekreteri Sema SANDAL tarafından birer konuşma yapıldı. Konuşmaların ardından Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindekiler Ayvacık ilçesi Çamkalabak köyü kadınları tarafından yapılan halı dokuma çalışmasını izleyerek bilgi aldılar. Sonrasında üreten kadınlar tarafından üretilen deri, gıda ve cam gibi ürünlerin sergilendiği el emeği ürünlerin standını gezen Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindekiler, el emeği ürünleri inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldılar. Toplumumuzun mihenk taşı olan kadınlarımız tarafından yapılacak her türlü çalışmaya destek vermenin önemine değinen Vali İlhami AKTAŞ, başarılı çalışmalarından dolayı üreten kadınları tebrik ederek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği kapsamında üreten kadınların el emeklerinin sergilendiği etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.  
TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Etkinliği Düzenledi.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Etkinliği kapsamında üreten kadınların el emeklerinin sergilendiği etkinliğe katıldı.

ÇTSO Çanakkale evinde gerçekleşen programa; Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ’ın yanı sıra,  AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici ŞİMŞEK, ÇTSO yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu yönetim kurulu üyeleri, kadınlar ve vatandaşlar katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Üreten Kadınların ürünlerinin sergilendiği etkinlikte; AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN’ın Eşi Hale GÖKHAN, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici ŞİMŞEK ve ÇTSO Genel Sekreteri Sema SANDAL tarafından birer konuşma yapıldı.

Konuşmaların ardından Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindekiler Ayvacık ilçesi Çamkalabak köyü kadınları tarafından yapılan halı dokuma çalışmasını izleyerek bilgi aldılar.

Sonrasında üreten kadınlar tarafından üretilen deri, gıda ve cam gibi ürünlerin sergilendiği el emeği ürünlerin standını gezen Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindekiler, el emeği ürünleri inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldılar.

Toplumumuzun mihenk taşı olan kadınlarımız tarafından yapılacak her türlü çalışmaya destek vermenin önemine değinen Vali İlhami AKTAŞ, başarılı çalışmalarından dolayı üreten kadınları tebrik ederek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği kapsamında üreten kadınların el emeklerinin sergilendiği etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.