Kamu personelleri uyuşturucu ile mücadelede farkındalık için bilgilendirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2022 - 14:50, Güncelleme: 02.03.2022 - 14:15 1682+ kez okundu.
 

Kamu personelleri uyuşturucu ile mücadelede farkındalık için bilgilendirildi

Kamu personelleri uyuşturucu ile mücadelede farkındalık için bilgilendirildi

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde kamu kurumlarında görev yapan 89 personel, "En İyi Narkotik Polisi Anne" ve "Bağımlılık Yapıcı Maddelerin Arzıyla Mücadelede Farkındalık” konularında bilgilendirildi.Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu ile mücadelede toplumsal sorumluluk bilincine uygun şekilde kalıcı ve güçlü bir mücadele ortamı ve farkındalık oluşturma çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki kamu kurumlarında görev yapan 89 personele "En İyi Narkotik Polisi Anne" ve "Bağımlılık Yapıcı Maddelerin Arzıyla Mücadelede Farkındalık" konularında bilgilendirme yapıldı.Uyuşturucu ile mücadelede kolluğun suç ile etkin mücadelesi kadar, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi, geleceğin teminatı olan gençler ve çocukların uyuşturucudan korunması amacıyla farkındalık oluşturacak bilgilendirme faaliyetlerinin devam edileceği belirtildi.
Kamu personelleri uyuşturucu ile mücadelede farkındalık için bilgilendirildi
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde kamu kurumlarında görev yapan 89 personel, "En İyi Narkotik Polisi Anne" ve "Bağımlılık Yapıcı Maddelerin Arzıyla Mücadelede Farkındalık” konularında bilgilendirildi.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu ile mücadelede toplumsal sorumluluk bilincine uygun şekilde kalıcı ve güçlü bir mücadele ortamı ve farkındalık oluşturma çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki kamu kurumlarında görev yapan 89 personele "En İyi Narkotik Polisi Anne" ve "Bağımlılık Yapıcı Maddelerin Arzıyla Mücadelede Farkındalık" konularında bilgilendirme yapıldı.
Uyuşturucu ile mücadelede kolluğun suç ile etkin mücadelesi kadar, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi, geleceğin teminatı olan gençler ve çocukların uyuşturucudan korunması amacıyla farkındalık oluşturacak bilgilendirme faaliyetlerinin devam edileceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.