Kaymakam Orhan’dan veda ziyareti

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 09:21, Güncelleme: 07.09.2021 - 09:21 2567+ kez okundu.
 

Kaymakam Orhan’dan veda ziyareti

Osmangazi Kaymakamı olarak 4 yıl görev yaptıktan sonra Konya’nın Karatay ilçesine kaymakam olarak atanan Zafer Orhan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a veda ziyaretinde bulundu.

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Konya’nın Karatay ilçesine kaymakam olarak atandı. Bursa’dan ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Orhan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Makamında ağırladığı Kaymakam Orhan’a yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Dündar, Zafer Orhan’ın önemli hizmetler ve güzel anılar bırakarak ilçeden ayrıldığını ifade etti. Osmangazi’ye değer katan hizmetleri ve katkılarından dolayı Kaymakam Orhan’a teşekkürlerini sunan Dündar, “Kaymakamımız Zafer Orhan, 4 yıllık görev süresinde bu şehir için en güzel şekilde hizmet verdi. Başarılı hizmetlerini yeni görevinde de sürdürerek, ülkemiz ve vatandaşlarımız için çalışmalarına devam edecektir” dedi.   Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan ise Osmangazi’de görev yaptığı 4 yıl içinde Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte önemli işlere imza attıklarını kaydederek, “Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ile şeffaf bir idarecilik dönemi yaşadık. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  
Osmangazi Kaymakamı olarak 4 yıl görev yaptıktan sonra Konya’nın Karatay ilçesine kaymakam olarak atanan Zafer Orhan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a veda ziyaretinde bulundu.

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Konya’nın Karatay ilçesine kaymakam olarak atandı. Bursa’dan ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Orhan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Makamında ağırladığı Kaymakam Orhan’a yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Dündar, Zafer Orhan’ın önemli hizmetler ve güzel anılar bırakarak ilçeden ayrıldığını ifade etti. Osmangazi’ye değer katan hizmetleri ve katkılarından dolayı Kaymakam Orhan’a teşekkürlerini sunan Dündar, “Kaymakamımız Zafer Orhan, 4 yıllık görev süresinde bu şehir için en güzel şekilde hizmet verdi. Başarılı hizmetlerini yeni görevinde de sürdürerek, ülkemiz ve vatandaşlarımız için çalışmalarına devam edecektir” dedi.

 

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan ise Osmangazi’de görev yaptığı 4 yıl içinde Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte önemli işlere imza attıklarını kaydederek, “Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ile şeffaf bir idarecilik dönemi yaşadık. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.