Kepez'de ki silahlı saldırganlar yakalandı

Asayiş 10.02.2022 - 18:33, Güncelleme: 10.02.2022 - 18:33 1359+ kez okundu.
 

Kepez'de ki silahlı saldırganlar yakalandı

Kepez’de Hamidiye Camii önünde bir kişiye gerçekleştirilen silahlı saldırının şüphelileri yakalanarak, gözaltına alındı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Kepez Beldesi Hamidiye Mahallesi Hamidiye Camii önünde S.Y. isimli kişiye yönelik silahlı saldırı gerçekleşmiş ve S.Y. ağır şekilde yaralanmıştı. Olay sonrasında emniyet güçleri yakalama çalışmalarını başlatarak, yapılan saldırıyı gerçekleştiren G.A. ve Y.D.A. isimli firarileri İntepe mevkiinde saklandıkları evde yakaladı. Çok sayıda suç aleti ile birlikte yakalanan şüphelilerin yanı sıra diğer bir şüpheli olan V.A. isimli kişi ise il merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslara yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen beş kişi de yakalanarak gözaltına alındı. Olay tarihinden bugüne kadar şüphelilere yardım eden suçu ve suçluyu kayıran şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmekte olduğu bilgisi paylaşıldı.
Kepez’de Hamidiye Camii önünde bir kişiye gerçekleştirilen silahlı saldırının şüphelileri yakalanarak, gözaltına alındı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Kepez Beldesi Hamidiye Mahallesi Hamidiye Camii önünde S.Y. isimli kişiye yönelik silahlı saldırı gerçekleşmiş ve S.Y. ağır şekilde yaralanmıştı.

Olay sonrasında emniyet güçleri yakalama çalışmalarını başlatarak, yapılan saldırıyı gerçekleştiren G.A. ve Y.D.A. isimli firarileri İntepe mevkiinde saklandıkları evde yakaladı. Çok sayıda suç aleti ile birlikte yakalanan şüphelilerin yanı sıra diğer bir şüpheli olan V.A. isimli kişi ise il merkezinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslara yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen beş kişi de yakalanarak gözaltına alındı. Olay tarihinden bugüne kadar şüphelilere yardım eden suçu ve suçluyu kayıran şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmekte olduğu bilgisi paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.