Kıtaları Birleştiren Şehir Lapseki

Yaşam 05.03.2022 - 22:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 22:59 1293+ kez okundu.
 

Kıtaları Birleştiren Şehir Lapseki

Lapseki Belediyesi, 1915 Çanakkale Köprüsü manzaralı noktaya fotoğraf çekimi için “Kıtaları Birleştiren Şehir Lapseki” yazılı maketi yerleştirdi.

Lapseki Belediyesi tarafından yeni sahil bandına inşa edilen 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü manzaralı hatıra fotoğrafı çekim noktası tamamlandı. Üzerinde ‘Lapseki’yi Seviyorum’ mesajını simgeleyen motif içeren sloganda ‘Kıtaları Birleştiren Şehir’ mesajı verildi. Turizm açısında da yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekmek için tasarlanan hatıra fotoğrafı çekim noktasına yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.
Lapseki Belediyesi, 1915 Çanakkale Köprüsü manzaralı noktaya fotoğraf çekimi için “Kıtaları Birleştiren Şehir Lapseki” yazılı maketi yerleştirdi.

Lapseki Belediyesi tarafından yeni sahil bandına inşa edilen 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü manzaralı hatıra fotoğrafı çekim noktası tamamlandı.

Üzerinde ‘Lapseki’yi Seviyorum’ mesajını simgeleyen motif içeren sloganda ‘Kıtaları Birleştiren Şehir’ mesajı verildi.
Turizm açısında da yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekmek için tasarlanan hatıra fotoğrafı çekim noktasına yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.