Kütahya OSB 2 milyon metrekare genişliyor

12.11.2021 - 17:17, Güncelleme: 12.11.2021 - 17:17 886+ kez okundu.
 

Kütahya OSB 2 milyon metrekare genişliyor

Kütahya Belediye Meclis kararı ile 2 milyon m² genişleme imkanına kavuşan 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Ertuğrul Cevahir ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.KÜTAHYA(İGFA)- Kütahya Eskişehir Karayolu üzerinde yer alan ve 2.5 milyon m² alana sahip 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi, Kütahya Belediye Meclisinden çıkan karar ile 2 milyon m² daha büyüyecek. Toplamda 5,5 milyon m² alana sahip olacak 30 Ağustos OSB yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.  30 Ağustos OSB Başkanı Salih Çetiner ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile bir araya gelerek, yapılan hizmet için teşekkür ettiler.

Kütahya Belediye Meclis kararı ile 2 milyon m² genişleme imkanına kavuşan 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Ertuğrul Cevahir ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

KÜTAHYA(İGFA)- Kütahya Eskişehir Karayolu üzerinde yer alan ve 2.5 milyon m² alana sahip 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi, Kütahya Belediye Meclisinden çıkan karar ile 2 milyon m² daha büyüyecek. Toplamda 5,5 milyon m² alana sahip olacak 30 Ağustos OSB yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. 

30 Ağustos OSB Başkanı Salih Çetiner ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile bir araya gelerek, yapılan hizmet için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.