Kuzey Makedonya Heyetinden Başkan Gökhan'a Ziyaret

Gündem 13.06.2022 - 09:37, Güncelleme: 13.06.2022 - 09:37 769+ kez okundu.
 

Kuzey Makedonya Heyetinden Başkan Gökhan'a Ziyaret

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çanakkale'deki bir dizi programı nedeni ile kente gelen Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan ve beraberindeki Kuzey Makedonya Cumhuriyeti üst düzey heyet ile birlikte Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, Elvin ve beraberindeki heyere Çanakkale'nin tarihi, kültürü ve sosyal yaşantısına ilişkin bilgiler verdi. Güncel konulara ilişkin sohbet ile devam eden ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.
Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çanakkale'deki bir dizi programı nedeni ile kente gelen Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan ve beraberindeki Kuzey Makedonya Cumhuriyeti üst düzey heyet ile birlikte Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, Elvin ve beraberindeki heyere Çanakkale'nin tarihi, kültürü ve sosyal yaşantısına ilişkin bilgiler verdi. Güncel konulara ilişkin sohbet ile devam eden ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.