LÖSEV toplulukları buluştu

Yaşam 20.03.2022 - 22:33, Güncelleme: 20.03.2022 - 22:33 2765+ kez okundu.
 

LÖSEV toplulukları buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi LÖSEV Fayda topluluklarının Çanakkale’de ortak düzenledikleri 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

ÇOMÜ LÖSEV Fayda Topluluğu, 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü kapsamından Bursa Uludağ Üniversitesi LÖSEV Fayda Topluluğunu misafir etti. Bir otelin restoranında düzenlenen buluşmada kahvaltı etkinliği sonrası canlı müzik ve “yaşama el ver” çalışması düzenlendi. Düzenlenen çalışmada iki şehrin topluluklarından gelen öğrenciler ellerini boyalara batırarak beyaz pankartın üzerine el izlerini bastırdı. Öğrenciler pankartın kendileri için dayanışma simgesi olduğunu belitti. Buluşmanın organizatörlerinden olan ÇOMÜ LÖSEV Fayda Topluluğu Başkanı Şule Alican gazetemize verdiği röportajda daha önceden buluşmayı düşündüklerini ama gerçekleştiremediklerini, buluşmanın topluluk kardeşliğini pekiştireceğini, bu yüzden de kısa zamanda alınan kararla etkinliğin 18 Mart sonrası olmasının anlamlı bir buluşma ve anma günü tadında olacağını belirtti. Başkan Alican “Radyo-televizyon ekibi ve Bursa LÖSEV Topluluğuna Çanakkale’yi gezdireceğiz. Önce Çimenlik kalesi, Aynalı Çarşı, Deniz Müzesi ziyareti ve sonrasında Geleneksel peynir helvamızı yiyerek gezimi sonlandıracağız” dedi. Bursa LÖSEV Topluluk Başkanı Öykü Yüzügüzel radyo ve televizyon topluluğuyla beraber atılan bu adımdan mutlu olduklarını belirterek; ‘‘Çanakkale’ye 43 kişilik bir ekip olarak gelmek bizi çok mutlu etti.’’ ifadelerini kullandı. Başkan Yüzügüzel aynı zamanda LÖSEV Topluluğu olarak Ramazan kampanyalarının da olduğunu söyledi. Kampanyanın içerisinde, Ramazan başlangıcında esnafları ziyaret ederek, insanların bilinçlenmesi için afiş dağıtacaklarını ve bağışa davet edeceklerini dile getirdi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi LÖSEV Fayda topluluklarının Çanakkale’de ortak düzenledikleri 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

ÇOMÜ LÖSEV Fayda Topluluğu, 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü kapsamından Bursa Uludağ Üniversitesi LÖSEV Fayda Topluluğunu misafir etti. Bir otelin restoranında düzenlenen buluşmada kahvaltı etkinliği sonrası canlı müzik ve “yaşama el ver” çalışması düzenlendi. Düzenlenen çalışmada iki şehrin topluluklarından gelen öğrenciler ellerini boyalara batırarak beyaz pankartın üzerine el izlerini bastırdı. Öğrenciler pankartın kendileri için dayanışma simgesi olduğunu belitti.

Buluşmanın organizatörlerinden olan ÇOMÜ LÖSEV Fayda Topluluğu Başkanı Şule Alican gazetemize verdiği röportajda daha önceden buluşmayı düşündüklerini ama gerçekleştiremediklerini, buluşmanın topluluk kardeşliğini pekiştireceğini, bu yüzden de kısa zamanda alınan kararla etkinliğin 18 Mart sonrası olmasının anlamlı bir buluşma ve anma günü tadında olacağını belirtti.

Başkan Alican “Radyo-televizyon ekibi ve Bursa LÖSEV Topluluğuna Çanakkale’yi gezdireceğiz. Önce Çimenlik kalesi, Aynalı Çarşı, Deniz Müzesi ziyareti ve sonrasında Geleneksel peynir helvamızı yiyerek gezimi sonlandıracağız” dedi.

Bursa LÖSEV Topluluk Başkanı Öykü Yüzügüzel radyo ve televizyon topluluğuyla beraber atılan bu adımdan mutlu olduklarını belirterek; ‘‘Çanakkale’ye 43 kişilik bir ekip olarak gelmek bizi çok mutlu etti.’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Yüzügüzel aynı zamanda LÖSEV Topluluğu olarak Ramazan kampanyalarının da olduğunu söyledi. Kampanyanın içerisinde, Ramazan başlangıcında esnafları ziyaret ederek, insanların bilinçlenmesi için afiş dağıtacaklarını ve bağışa davet edeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.