Manisa BBSK sporcularından 4 madalya

Spor 31.10.2021 - 14:11, Güncelleme: 31.10.2021 - 14:11 968+ kez okundu.
 

Manisa BBSK sporcularından 4 madalya

Manisa Büyükşehir Belediyespor karate takımı, Uşak’ta düzenlenen İller Arası Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası’na 9 sporcu ile katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor karate takımı, Uşak'ta düzenlenen İller Arası Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası'na 9 sporcu ile katıldı. Turnuvada 1 altın ve 4 bronz olmak üzere toplam 4 madalya ile ayrılan Manisa BBSK'da 3 sporcu da röpresaj maçına çıkarak beşincilik elde etti.   İller Arası Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası 30-31 Ekim tarihlerinde Uşak'ta gerçekleştirildi. 18 ilden 650 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı da antrenör Ali Eşsiz önderliğinde 9 sporcu ile katıldı. Turnuvada 1 altın ve 3 bronz madalya kazanma başarısı gösteren karate takımının, 3 sporcusu ise röpresaj maçına çıkarak beşinci oldu. Sporculardan Nurullah Mert Kara altın madalya (kata), Erva Lamia Uyanık bronz madalya (kata), Ecrin Eda Arslan bronz madalya (kumite) ve Ceylin Ferihan Uyanık bronz madalya (kumite) kazandı. Semih Furkan Kumcu, Zehra Kocakaplan ve Firdevs Nil Kara ise röpresaj maçına çıkarak beşincilik elde etti. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü'ye teşekkürlerini ileten antrenör Ali Eşsiz, turnuvaya katılan tüm sporculara mücadelelerinden ötürü teşekkür etti. Karate takımını elde ettikleri başarılar nedeniyle tebrik eden Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun ise, "İnşallah, kazanacakları daha nice başarılarla gururlanmaya devam edeceğiz. Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyoruz" dedi.  
Manisa Büyükşehir Belediyespor karate takımı, Uşak’ta düzenlenen İller Arası Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası’na 9 sporcu ile katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor karate takımı, Uşak'ta düzenlenen İller Arası Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası'na 9 sporcu ile katıldı. Turnuvada 1 altın ve 4 bronz olmak üzere toplam 4 madalya ile ayrılan Manisa BBSK'da 3 sporcu da röpresaj maçına çıkarak beşincilik elde etti.

 

İller Arası Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası 30-31 Ekim tarihlerinde Uşak'ta gerçekleştirildi. 18 ilden 650 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı da antrenör Ali Eşsiz önderliğinde 9 sporcu ile katıldı. Turnuvada 1 altın ve 3 bronz madalya kazanma başarısı gösteren karate takımının, 3 sporcusu ise röpresaj maçına çıkarak beşinci oldu. Sporculardan Nurullah Mert Kara altın madalya (kata), Erva Lamia Uyanık bronz madalya (kata), Ecrin Eda Arslan bronz madalya (kumite) ve Ceylin Ferihan Uyanık bronz madalya (kumite) kazandı. Semih Furkan Kumcu, Zehra Kocakaplan ve Firdevs Nil Kara ise röpresaj maçına çıkarak beşincilik elde etti. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü'ye teşekkürlerini ileten antrenör Ali Eşsiz, turnuvaya katılan tüm sporculara mücadelelerinden ötürü teşekkür etti. Karate takımını elde ettikleri başarılar nedeniyle tebrik eden Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun ise, "İnşallah, kazanacakları daha nice başarılarla gururlanmaya devam edeceğiz. Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.