Marketlerde Denetim Yapıldı

Ekonomi 10.03.2022 - 22:54, Güncelleme: 10.03.2022 - 22:54 1266+ kez okundu.
 

Marketlerde Denetim Yapıldı

Vali İlhami AKTAŞ, ilimizde faaliyet gösteren bazı marketlerde denetimlerde bulundu.

Market işletmecileri ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, market işletmecilerinden fiyat ve stok durumu hakkında bilgi aldı. Yapılan denetimlerde marketlerin reyonlarında vatandaşların ihtiyacını karşılayacak kadar ürün bulunduğunu gözlemleyen Vali İlhami AKTAŞ, stokçuluğa fırsat verilmeyeceğini, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için denetimlerin aralıksız devam edeceğini vurguladı. Denetimlerde Vali İlhami AKTAŞ’a Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya ÜZEN eşlik etti.  
Vali İlhami AKTAŞ, ilimizde faaliyet gösteren bazı marketlerde denetimlerde bulundu.

Market işletmecileri ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, market işletmecilerinden fiyat ve stok durumu hakkında bilgi aldı.


Yapılan denetimlerde marketlerin reyonlarında vatandaşların ihtiyacını karşılayacak kadar ürün bulunduğunu gözlemleyen Vali İlhami AKTAŞ, stokçuluğa fırsat verilmeyeceğini, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için denetimlerin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Denetimlerde Vali İlhami AKTAŞ’a Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya ÜZEN eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.