MHP Yalova İl Başkanı Öz’den adaylık istifası

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2022 - 17:50, Güncelleme: 01.12.2022 - 17:22 1583+ kez okundu.
 

MHP Yalova İl Başkanı Öz’den adaylık istifası

MHP Yalova İl Başkanı Öz’den adaylık istifası

MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, 2023 haziran ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olma niyetliyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.Öz, istifasını yazılı açıklamayla duyurdu. Milletvekilliği aday adaylığı için parti tüzüğü gereği istifa ettiğini dile getiren Öz, “2023 yılının haziran ayında yapılacak olan seçimlere yaklaşırken, bugüne kadar şerefle sürdürdüğüm Yalova MHP İl Başkanlığı görevimden, partimden milletvekili aday adayı olmak niyet ve arzusu ile Yalova’ma ve ülküme daha iyi hizmet edebilmek amacıyla parti tüzüğümüzün 94. maddesi gereğince istifa ediyorum” açıklamasında bulundu.Görev başında bulunduğum sürece Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye, partisine ve teşkilatına büyük bir sadakatle ve bağlılıkla hizmet verdiğini kaydeden Öz, “Bundan sonra da Genel Başkanımıza, partimize ve teşkilatımıza hizmet etmeye devam edeceğim” ifadesini kullandı.
MHP Yalova İl Başkanı Öz’den adaylık istifası
MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, 2023 haziran ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olma niyetliyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Öz, istifasını yazılı açıklamayla duyurdu. Milletvekilliği aday adaylığı için parti tüzüğü gereği istifa ettiğini dile getiren Öz, “2023 yılının haziran ayında yapılacak olan seçimlere yaklaşırken, bugüne kadar şerefle sürdürdüğüm Yalova MHP İl Başkanlığı görevimden, partimden milletvekili aday adayı olmak niyet ve arzusu ile Yalova’ma ve ülküme daha iyi hizmet edebilmek amacıyla parti tüzüğümüzün 94. maddesi gereğince istifa ediyorum” açıklamasında bulundu.
Görev başında bulunduğum sürece Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye, partisine ve teşkilatına büyük bir sadakatle ve bağlılıkla hizmet verdiğini kaydeden Öz, “Bundan sonra da Genel Başkanımıza, partimize ve teşkilatımıza hizmet etmeye devam edeceğim” ifadesini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.