Milletvekili Turan, Turizm Müdürünü ağırladı

Siyaset 13.01.2022 - 20:34, Güncelleme: 13.01.2022 - 20:34 1076+ kez okundu.
 

Milletvekili Turan, Turizm Müdürünü ağırladı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz’ı Gazi Meclis’te misafir etti. Açıklamalarda bulunan Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün turizme büyük faydası olacağını belirtti.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz’ın yaptığı ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, şehrin turizmde fark göstereceğini vurguladı. Turan, “Memleketimiz Çanakkale, kültür ve turizm anlamında ülkemizin en önemli destinasyonlarından biri. Şehrimiz turizm anlamında çok büyük bir potansiyele sahip. Çanakkale’miz; dalış turizmi, jeotermal turizm, tarih ve kültür turizmi ve daha nice farklı turizm kollarıyla geniş bir yelpazeye sahip çok özel bir şehir. Salgından dolayı turizm sektöründe zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Ancak bu alandaki hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz” dedi. “Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Murat Yılmaz ile birlikte salgın sürecini, kültür ve turizm alanında devam eden, planlanan yatırımları konuştuk” diyen Turan, “1915 Çanakkale Köprümüzün tamamlanması, Çanakkale’mizin turizmine de ivme katacaktır. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu birlikte Çanakkale’mizi her alanda seviye atlatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz’ı Gazi Meclis’te misafir etti. Açıklamalarda bulunan Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün turizme büyük faydası olacağını belirtti.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz’ın yaptığı ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, şehrin turizmde fark göstereceğini vurguladı.

Turan, “Memleketimiz Çanakkale, kültür ve turizm anlamında ülkemizin en önemli destinasyonlarından biri. Şehrimiz turizm anlamında çok büyük bir potansiyele sahip. Çanakkale’miz; dalış turizmi, jeotermal turizm, tarih ve kültür turizmi ve daha nice farklı turizm kollarıyla geniş bir yelpazeye sahip çok özel bir şehir. Salgından dolayı turizm sektöründe zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Ancak bu alandaki hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz” dedi.

“Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Murat Yılmaz ile birlikte salgın sürecini, kültür ve turizm alanında devam eden, planlanan yatırımları konuştuk” diyen Turan, “1915 Çanakkale Köprümüzün tamamlanması, Çanakkale’mizin turizmine de ivme katacaktır. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu birlikte Çanakkale’mizi her alanda seviye atlatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.