Müdür Baştürk'ten sağlık çalışanlarına ziyaret

Sağlık 05.01.2022 - 13:50, Güncelleme: 05.01.2022 - 13:50 1107+ kez okundu.
 

Müdür Baştürk'ten sağlık çalışanlarına ziyaret

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Gelibolu ilçesini ziyaret ederek buradaki sağlık kuruluşlarındaki çalışanlarla ve vatandaşlarla buluştu. Müdür Baştürk, vatandaşlara aşılarını olmaları konusunda uyarıda bulundu.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum sağlığı ve Aile sağlığı merkezlerini ve köylerdeki sağlık evlerini ziyaret etti. Ziyarette Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Uzm. Dr. Yavuz Adanur da vardı. Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, hekimleri ve sağlık çalışanları ile pandemi sürecini , hızla devam eden aşılama çalışmaları ve genel sağlık hizmetleri hakkında görüşerek bilgiler aldı. Sunulan sağlık hizmetlerini ve vatandaşların aşı sürecine katılımını, titizlikle devam eden Covid-19 aşılama çalışmalarını ve hatırlatma dozlarının uygulanma sürecini yerinde gözlemleyerek, sahada ve merkezlerde aşılama ve filyasyon çalışmalarında büyük bir özveri ile görev yapan sağlık personellerine ve tüm çalışanlara teşekkür etti. Vatandaşlarla sohbet eden Baştürk, vakit kaybetmeden aşılarını olmaları , tedbirlere ve kurallara uymaları konusunda bilgiler vererek toplumsal bir sorumluluk içerisinde olduğumuzu birlikte bu mücadeleyi başaracağımızı belirtti. Ayrıca aşılamaya gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyet için de bir kez daha vatandaşlarımıza teşekkür etti.
Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Gelibolu ilçesini ziyaret ederek buradaki sağlık kuruluşlarındaki çalışanlarla ve vatandaşlarla buluştu. Müdür Baştürk, vatandaşlara aşılarını olmaları konusunda uyarıda bulundu.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum sağlığı ve Aile sağlığı merkezlerini ve köylerdeki sağlık evlerini ziyaret etti. Ziyarette Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Uzm. Dr. Yavuz Adanur da vardı.

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, hekimleri ve sağlık çalışanları ile pandemi sürecini , hızla devam eden aşılama çalışmaları ve genel sağlık hizmetleri hakkında görüşerek bilgiler aldı. Sunulan sağlık hizmetlerini ve vatandaşların aşı sürecine katılımını, titizlikle devam eden Covid-19 aşılama çalışmalarını ve hatırlatma dozlarının uygulanma sürecini yerinde gözlemleyerek, sahada ve merkezlerde aşılama ve filyasyon çalışmalarında büyük bir özveri ile görev yapan sağlık personellerine ve tüm çalışanlara teşekkür etti.


Vatandaşlarla sohbet eden Baştürk, vakit kaybetmeden aşılarını olmaları , tedbirlere ve kurallara uymaları konusunda bilgiler vererek toplumsal bir sorumluluk içerisinde olduğumuzu birlikte bu mücadeleyi başaracağımızı belirtti. Ayrıca aşılamaya gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyet için de bir kez daha vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.