Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Eğitim 06.02.2022 - 15:54, Güncelleme: 06.02.2022 - 15:54 1424+ kez okundu.
 

Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Eceabat İlçesi Kaymakamı Mustafa Çiftçiler Başkanlığında, eğitim-öğretim yılı 2. dönem Okul Güvenliği Toplantısı, kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna, ilgili kurum yetkilileri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, merkez ve köy muhtarları katıldı. İlçe genelinde bütün okullarda öğrencileri her türlü zararlı faaliyetlerden korumak amaçlı alınan emniyet tedbirlerinden, okullarda Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılması gerekenler ve okul çevresinin daha güvenli hale getirilmesi amacı ile kurumların koordineli çalışmaları sonucu alınacak tedbirlerin görüşülmesinin ardından toplantı, soru cevap ve önerilerin sunulması ile sona erdi.
Eceabat İlçesi Kaymakamı Mustafa Çiftçiler Başkanlığında, eğitim-öğretim yılı 2. dönem Okul Güvenliği Toplantısı, kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna, ilgili kurum yetkilileri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, merkez ve köy muhtarları katıldı.

İlçe genelinde bütün okullarda öğrencileri her türlü zararlı faaliyetlerden korumak amaçlı alınan emniyet tedbirlerinden, okullarda Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılması gerekenler ve okul çevresinin daha güvenli hale getirilmesi amacı ile kurumların koordineli çalışmaları sonucu alınacak tedbirlerin görüşülmesinin ardından toplantı, soru cevap ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.