Okul ziyaretleri yapıldı

Eğitim 31.12.2021 - 14:01, Güncelleme: 31.12.2021 - 14:01 582+ kez okundu.
 

Okul ziyaretleri yapıldı

Vali İlhami AKTAŞ, okul ziyaretleri kapsamında Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu ve Mustafa Kemal İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret ve incelemeleri sırasında Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail ÇETİN ve Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Mutlu ÖNDER ile görüşen Vali İlhami AKTAŞ, okullarda yapılan eğitim öğretim çalışmaları ile okulların genel durumları hakkında bilgi aldı. Ziyaret edilen okulların dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak Koronavirüs ile mücadelede önem arz eden temizlik, maske ve mesafe kurallarına da uymalarını istedi. Öğretmenlerin de istek ve arzularını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi. Vali İlhami AKTAŞ’a ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ eşlik etti.
Vali İlhami AKTAŞ, okul ziyaretleri kapsamında Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu ve Mustafa Kemal İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret ve incelemeleri sırasında Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail ÇETİN ve Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Mutlu ÖNDER ile görüşen Vali İlhami AKTAŞ, okullarda yapılan eğitim öğretim çalışmaları ile okulların genel durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret edilen okulların dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak Koronavirüs ile mücadelede önem arz eden temizlik, maske ve mesafe kurallarına da uymalarını istedi.

Öğretmenlerin de istek ve arzularını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Vali İlhami AKTAŞ’a ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.