Otomotivde yeni yol haritası belirlendi

13.11.2021 - 11:19, Güncelleme: 13.11.2021 - 11:19 838+ kez okundu.
 

Otomotivde yeni yol haritası belirlendi

‟Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı IAEC”, bu yıl altıncı kez; düzenlendi. İSTANBUL (İGFA) - Konferansta konuşan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik “Ezber bozan dönüşümü damarlarımıza kadar hissedeceğimiz bir süreçteyiz. Otomotiv endüstrisi; bunu, girişimcisi, yetişmiş insan kaynağı ve rekabetçiliği ile aşacak” dedi. Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yenigün ise “Önümüzdeki 5-10 yıl mühendis ve teknisyenlere yatırım yapmalıyız. Türkiye’nin yakaladığı momentumun, otomotivin liderliğinin, büyük bir değişimin içinde olduğumuz bu dönemde sürdürülebilir olması çok değerli” açıklamasını yaptı. Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam da “Yeşil Mutabakat’taki hedefler; elektrifikasyon ile yakalanamaz. Farklı bir çözüm olmalı” diye konuştu. SAE International CEO’su Dr. David L. Schutt ise değişim süreci ile birlikte şekillenen otomotiv mühendisliğinin yol haritası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

‟Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı IAEC”, bu yıl altıncı kez; düzenlendi.

İSTANBUL (İGFA) - Konferansta konuşan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik “Ezber bozan dönüşümü damarlarımıza kadar hissedeceğimiz bir süreçteyiz. Otomotiv endüstrisi; bunu, girişimcisi, yetişmiş insan kaynağı ve rekabetçiliği ile aşacak” dedi. Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yenigün ise “Önümüzdeki 5-10 yıl mühendis ve teknisyenlere yatırım yapmalıyız. Türkiye’nin yakaladığı momentumun, otomotivin liderliğinin, büyük bir değişimin içinde olduğumuz bu dönemde sürdürülebilir olması çok değerli” açıklamasını yaptı. Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam da “Yeşil Mutabakat’taki hedefler; elektrifikasyon ile yakalanamaz. Farklı bir çözüm olmalı” diye konuştu. SAE International CEO’su Dr. David L. Schutt ise değişim süreci ile birlikte şekillenen otomotiv mühendisliğinin yol haritası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.