Özsüer'den, Çanakkale Genç 1915 Spor kulübüne ziyaret

Spor 29.01.2022 - 22:49, Güncelleme: 29.01.2022 - 22:49 1228+ kez okundu.
 

Özsüer'den, Çanakkale Genç 1915 Spor kulübüne ziyaret

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkan Vahap Özsüer Çanakkale’de bölgesel amatör liginde mücadele eden Çanakkale Genç 1915 Spor kulübünün sezon açılış idmanına katıldı.

Sezon açılışı öncesi 18 Mart sentetik sahasında ilk antrenman için toplanan takıma antrenman topu hediye eden Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkan Vahap Özsüer, futbolculara baklava ikram etti. Antrenman öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Özsüer, “Çanakkale spora ve sporcuya değer veren bir şehir. Çanakkale Genç 1915 Spor Kulübü olarak hepiniz pırıl pırıl gençlerden oluşan bir takımsınız. Şampiyonluk parolası ile çıktığınız yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum. Kulüp Başkanı Hacı Ramazan Işıldak olmak üzere tüm teknik heyete ve sizlere başarılar diliyorum” dedi. Kulüp Başkanı Işıldak ise Katılımları için Vahap Özsüer’e teşekkür ederken yeni sezonda büyük hedefler ile yola çıktıklarını Çanakkale halkının ve taraftarların desteği ile yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkan Vahap Özsüer Çanakkale’de bölgesel amatör liginde mücadele eden Çanakkale Genç 1915 Spor kulübünün sezon açılış idmanına katıldı.

Sezon açılışı öncesi 18 Mart sentetik sahasında ilk antrenman için toplanan takıma antrenman topu hediye eden Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkan Vahap Özsüer, futbolculara baklava ikram etti.

Antrenman öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Özsüer, “Çanakkale spora ve sporcuya değer veren bir şehir. Çanakkale Genç 1915 Spor Kulübü olarak hepiniz pırıl pırıl gençlerden oluşan bir takımsınız. Şampiyonluk parolası ile çıktığınız yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum. Kulüp Başkanı Hacı Ramazan Işıldak olmak üzere tüm teknik heyete ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Işıldak ise Katılımları için Vahap Özsüer’e teşekkür ederken yeni sezonda büyük hedefler ile yola çıktıklarını Çanakkale halkının ve taraftarların desteği ile yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.