Performans Değerlendirme ve İzleme Kurulu Toplandı

Gündem 26.02.2022 - 10:02, Güncelleme: 26.02.2022 - 10:02 1685+ kez okundu.
 

Performans Değerlendirme ve İzleme Kurulu Toplandı

İçişleri Bakanlığınca yürütülen Performans Değerlendirme ve İzleme Sistemi (PERDİS) değerlendirme toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında yapıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutan V. J. Kd. Albay Kamil TÜRKDÖNMEZ, S/G Çanakkale Grup Komutanı SG.Yb. Ercan ORAN, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI ve Valilik birim müdürleri katıldı. Toplantıda; İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan PERDİS projesi kapsamında İçişleri Bakanlığına bağlı ilimizdeki kuruluşlar tarafından 2021 yılında yapılan ana faaliyetler, çalışma planında yer alan konular, kurumsal kapasite ve vatandaş memnuniyeti konuları hakkında İl Planlama ve Koordinasyon Müdür V. Barış ATLI tarafından sunum yapıldı. 2021 yılında eksiklik ve noksanlık tespit edilen alanlarda gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen Vali İlhami AKTAŞ, Valilik birimlerinin 2022 yılı hedeflerinin tutturulması, birimlerin görev ve sorumlulukları çerçevesinde yürüttükleri hizmetleri vatandaş memnuniyeti odaklı, etkin, hızlı, kaliteli ve verimlilik esasları doğrultusunda yerine getirilmesi hususunda çalışmaların bu doğrultuda yapılması konusunda talimatlar verdi.  
İçişleri Bakanlığınca yürütülen Performans Değerlendirme ve İzleme Sistemi (PERDİS) değerlendirme toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında yapıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutan V. J. Kd. Albay Kamil TÜRKDÖNMEZ, S/G Çanakkale Grup Komutanı SG.Yb. Ercan ORAN, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI ve Valilik birim müdürleri katıldı.

Toplantıda; İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan PERDİS projesi kapsamında İçişleri Bakanlığına bağlı ilimizdeki kuruluşlar tarafından 2021 yılında yapılan ana faaliyetler, çalışma planında yer alan konular, kurumsal kapasite ve vatandaş memnuniyeti konuları hakkında İl Planlama ve Koordinasyon Müdür V. Barış ATLI tarafından sunum yapıldı.

2021 yılında eksiklik ve noksanlık tespit edilen alanlarda gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen Vali İlhami AKTAŞ, Valilik birimlerinin 2022 yılı hedeflerinin tutturulması, birimlerin görev ve sorumlulukları çerçevesinde yürüttükleri hizmetleri vatandaş memnuniyeti odaklı, etkin, hızlı, kaliteli ve verimlilik esasları doğrultusunda yerine getirilmesi hususunda çalışmaların bu doğrultuda yapılması konusunda talimatlar verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.