Plaj Voleybolu Turnuvası’nda sporculara ödülleri takdim edildi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2022 - 12:15, Güncelleme: 13.06.2022 - 12:07 1747+ kez okundu.
 

Plaj Voleybolu Turnuvası’nda sporculara ödülleri takdim edildi

Plaj Voleybolu Turnuvası’nda sporculara ödülleri takdim edildi

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi. Turnuvanın finaline katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şampiyon takımların sporcularına ödüllerini takdim etti.Gölcük Belediyesi’nin yaz spor etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Kum Futbolu Turnuvası’nın ardından Plaj Voleybolu Turnuvası da ilçede spor coşkusunu dolu dolu yaşattı. 162 takım 360 sporcunun katılımıyla düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası, ilçeye renk ve heyecan kattı. Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde düzenlenen turnuvada, 7 ayrı kategoride birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Turnuva, tüm kategorilerde oynanan final müsabakaları ile sona erdi.Turnuvanın finaline katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şampiyon takımların sporcularına ödüllerini takdim etti. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Ali Yıldırım Sezer, "Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, maçları yakından takip eden seyircilerimize, hakemlerimize ve turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen spor birimimize çok teşekkür ediyorum. Şimdi sırada, 25-26 Haziran’da yapılacak Sokak Basketbolu Turnuvası heyecanı var. Tüm hemşehrilerimizi, bu heyecana da ortak olmaya bekliyorum" dedi.
Plaj Voleybolu Turnuvası’nda sporculara ödülleri takdim edildi
Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi. Turnuvanın finaline katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şampiyon takımların sporcularına ödüllerini takdim etti.
Gölcük Belediyesi’nin yaz spor etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Kum Futbolu Turnuvası’nın ardından Plaj Voleybolu Turnuvası da ilçede spor coşkusunu dolu dolu yaşattı. 162 takım 360 sporcunun katılımıyla düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası, ilçeye renk ve heyecan kattı. Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde düzenlenen turnuvada, 7 ayrı kategoride birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Turnuva, tüm kategorilerde oynanan final müsabakaları ile sona erdi.
Turnuvanın finaline katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şampiyon takımların sporcularına ödüllerini takdim etti. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Ali Yıldırım Sezer, "Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, maçları yakından takip eden seyircilerimize, hakemlerimize ve turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen spor birimimize çok teşekkür ediyorum. Şimdi sırada, 25-26 Haziran’da yapılacak Sokak Basketbolu Turnuvası heyecanı var. Tüm hemşehrilerimizi, bu heyecana da ortak olmaya bekliyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.