RTÜK Başkanı ŞAHİN'den Vali AKTAŞ’a Ziyaret

Gündem 04.03.2022 - 19:18, Güncelleme: 04.03.2022 - 19:18 1159+ kez okundu.
 

RTÜK Başkanı ŞAHİN'den Vali AKTAŞ’a Ziyaret

Radyo ve Televizyon Üst Kurul Başkanı Ebubekir ŞAHİN, Vali İlhami AKTAŞ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ tarafından karşılanan Radyo ve Televizyon Üst Kurul Başkanı Ebubekir ŞAHİN, valilik şeref defterini imzaladı. Vali İlhami AKTAŞ, Radyo ve Televizyon Üst Kurul Başkanı Ebubekir ŞAHİN ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Radyo ve Televizyon Üst Kurul Başkanı Ebubekir ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretin anısına 57. Alay Sancağı hediye etti.
Radyo ve Televizyon Üst Kurul Başkanı Ebubekir ŞAHİN, Vali İlhami AKTAŞ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ tarafından karşılanan Radyo ve Televizyon Üst Kurul Başkanı Ebubekir ŞAHİN, valilik şeref defterini imzaladı.

Vali İlhami AKTAŞ, Radyo ve Televizyon Üst Kurul Başkanı Ebubekir ŞAHİN ile bir süre görüşerek sohbet etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Radyo ve Televizyon Üst Kurul Başkanı Ebubekir ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretin anısına 57. Alay Sancağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.