Rusya’dan Ukrayna’daki gaz fabrikasına füze saldırısı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2022 - 22:21, Güncelleme: 18.06.2022 - 20:57 1199+ kez okundu.
 

Rusya’dan Ukrayna’daki gaz fabrikasına füze saldırısı

Rusya’dan Ukrayna’daki gaz fabrikasına füze saldırısı

Rus ordusunun, Ukrayna’nın doğusundaki Harkov bölgesinde bulunan gaz fabrikasına füze saldırısı düzenlediği açıklandı.Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rus ordusunun Ukrayna’nın Harkov bölgesindeki İzyum kentinde bulunan bir gaz fabrikasına füze saldırısı düzenlediği açıklandı. Harkov Valisi Oleg Sinegunov sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Saldırı nedeniyle büyük çaplı bir yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi” dedi. Vali Sinegunov ayrıca bölgede bazı binaların hasar gördüğünü belirtti.
Rusya’dan Ukrayna’daki gaz fabrikasına füze saldırısı
Rus ordusunun, Ukrayna’nın doğusundaki Harkov bölgesinde bulunan gaz fabrikasına füze saldırısı düzenlediği açıklandı.

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rus ordusunun Ukrayna’nın Harkov bölgesindeki İzyum kentinde bulunan bir gaz fabrikasına füze saldırısı düzenlediği açıklandı. Harkov Valisi Oleg Sinegunov sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Saldırı nedeniyle büyük çaplı bir yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi” dedi. Vali Sinegunov ayrıca bölgede bazı binaların hasar gördüğünü belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.