Sağlık Bakanlığı'ndan teşekkür belgesi

Sağlık 22.02.2022 - 18:16, Güncelleme: 22.02.2022 - 18:16 1674+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanlığı'ndan teşekkür belgesi

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi organ bekleyen hastalara yaptıkları çalışmaları sebebiyle Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesine layık görüldü.

Alınan teşekkür belgesiyle ilgili açıklamada bulunan hastane yönetimi, yapılan donör organizasyonları ile organ bekleyen hastalara umut oldukları için, yoğun bakım ekibi ve organ nakli koordinatörlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesine layık görüldüğünü açıkladı. Organ nakli konusunda geçtiğimiz yıl Türkiye ikincisi olan Çanakkale’de yapılan çalışmalar için, Sağlık Bakanlığı tarafından hastanenin organ ve doku bağış koordinatörlerine, yoğun bakım ekibine, destekleri için de yöneticilere teşekkür belgesi gönderildi. Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk tarafından Başhekim Op. Dr. Hasan Keser ve Organ Nakli Koordinatörleri Uz. Dr. Azem Ülkü, Emine Karakaya ve Gönül Pınarcıoğlu’na teşekkür belgeleri takdim edilerek özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür edildi.
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi organ bekleyen hastalara yaptıkları çalışmaları sebebiyle Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesine layık görüldü.

Alınan teşekkür belgesiyle ilgili açıklamada bulunan hastane yönetimi, yapılan donör organizasyonları ile organ bekleyen hastalara umut oldukları için, yoğun bakım ekibi ve organ nakli koordinatörlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesine layık görüldüğünü açıkladı.

Organ nakli konusunda geçtiğimiz yıl Türkiye ikincisi olan Çanakkale’de yapılan çalışmalar için, Sağlık Bakanlığı tarafından hastanenin organ ve doku bağış koordinatörlerine, yoğun bakım ekibine, destekleri için de yöneticilere teşekkür belgesi gönderildi.

Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk tarafından Başhekim Op. Dr. Hasan Keser ve Organ Nakli Koordinatörleri Uz. Dr. Azem Ülkü, Emine Karakaya ve Gönül Pınarcıoğlu’na teşekkür belgeleri takdim edilerek özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.