Sakarya'dan Kopenhag Büyükelçisi İpek'e ziyaret

28.10.2021 - 11:24, Güncelleme: 28.10.2021 - 11:24 855+ kez okundu.
 

Sakarya'dan Kopenhag Büyükelçisi İpek'e ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Dünya Bisiklet Birliği tarafından Danimarka’da düzenlenen özel programda ‘Bisiklet Şehri’ unvanını aldıktan sonra Kopenhag Büyükelçisi Kenan İpek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.SAKARYA(İGFA)-  Kopenhag Büyükelçisini ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Danimarka’da geçirdikleri süre boyunca desteklerini esirgemeyen, hep yanımızda olan bizlere içtenlikle ağırlayan Kopenhag Büyükelçisi Kenan İpek’e teşekkür ederiz" dedi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Dünya Bisiklet Birliği tarafından şehrimize verilen ‘Bisiklet Şehri’ unvanını almak üzere Danimarka’nın Odense şehrine geldik. Farklı bir coğrafya, farklı bir ülkeye adım attık" dedikten sonra Büyükelçi İpek ise ‘Bisiklet Şehri’ unvanı alan Sakarya’yı ve Başkan Ekrem Yüce’yi tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Dünya Bisiklet Birliği tarafından Danimarka’da düzenlenen özel programda ‘Bisiklet Şehri’ unvanını aldıktan sonra Kopenhag Büyükelçisi Kenan İpek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

SAKARYA(İGFA)-  Kopenhag Büyükelçisini ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Danimarka’da geçirdikleri süre boyunca desteklerini esirgemeyen, hep yanımızda olan bizlere içtenlikle ağırlayan Kopenhag Büyükelçisi Kenan İpek’e teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Dünya Bisiklet Birliği tarafından şehrimize verilen ‘Bisiklet Şehri’ unvanını almak üzere Danimarka’nın Odense şehrine geldik. Farklı bir coğrafya, farklı bir ülkeye adım attık" dedikten sonra Büyükelçi İpek ise ‘Bisiklet Şehri’ unvanı alan Sakarya’yı ve Başkan Ekrem Yüce’yi tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.