Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2022 - 07:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 00:42 6282+ kez okundu.
 

Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı

Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı

Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi kafasından vurularak ağır yaralandı.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi, Kalkancı Mahallesi’nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, metruk bir binasın bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan S.Ç. (25) kafasından vurularak ağır yaraladı. Olay,112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edildi. Olay yerine ambulans ve ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde bulunan S.Ç. ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Kimliği belirsiz silahlı saldırgan kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı
Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi kafasından vurularak ağır yaralandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi, Kalkancı Mahallesi’nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, metruk bir binasın bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan S.Ç. (25) kafasından vurularak ağır yaraladı. Olay,112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edildi. Olay yerine ambulans ve ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde bulunan S.Ç. ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Kimliği belirsiz silahlı saldırgan kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.