Samsun’da zorla alıkoyma iddiasına 3 tutuklama

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2023 - 20:13, Güncelleme: 18.05.2023 - 19:46 580+ kez okundu.
 

Samsun’da zorla alıkoyma iddiasına 3 tutuklama

Samsun’da zorla alıkoyma iddiasına 3 tutuklama

Samsun’da 2 ayrı kişiyi farklı günde zorla alıkoydukları iddia edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri ihbar üzerine Yenidoğan Mahallesi’ndeki bir eve operasyon düzenledi. Evin kapısını çilingir yardımıyla açıp içeri giren ekipler kaçırılıp zorla alıkonulduktan sonra darp edildiği iddia edilen 18 yaşındaki İ.D.’yi kurtardı. Olayla ilgili E.A.(28), M.D.(22) ve İ.D. (23) gözaltına alındı. 3 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Polisin yaptığı araştırma sonucu 3 kişinin 2 gün önce de bir kişiyi silah zoruyla alıkoyduklarını tespit etti. Polisteki sorgulanması tamamlanan İ.D., E.A. ve M.D. bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Samsun’da zorla alıkoyma iddiasına 3 tutuklama
Samsun’da 2 ayrı kişiyi farklı günde zorla alıkoydukları iddia edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri ihbar üzerine Yenidoğan Mahallesi’ndeki bir eve operasyon düzenledi. Evin kapısını çilingir yardımıyla açıp içeri giren ekipler kaçırılıp zorla alıkonulduktan sonra darp edildiği iddia edilen 18 yaşındaki İ.D.’yi kurtardı. Olayla ilgili E.A.(28), M.D.(22) ve İ.D. (23) gözaltına alındı. 3 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Polisin yaptığı araştırma sonucu 3 kişinin 2 gün önce de bir kişiyi silah zoruyla alıkoyduklarını tespit etti. Polisteki sorgulanması tamamlanan İ.D., E.A. ve M.D. bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.