Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Bengü ile yılbaşı coşkusu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2023 - 02:02, Güncelleme: 01.01.2023 - 01:51 884+ kez okundu.
 

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Bengü ile yılbaşı coşkusu

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Bengü ile yılbaşı coşkusu

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yerli ve yabancı turistler, şarkıcı Bengü’nün şarkılarıyla yeni yıla merhaba dedi.Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi ve oteller bölgesinde yeni yıl kutlamaları renkli ve coşkulu geçti. Yerli ve yabancı turistler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıla kayağın ve kış turizminin merkezi Sarıkamış’ta girmeyi tercih etti. Kayak Merkezinde bulunan güzide otellerde düzenlenen yılbaşı programları çerçevesinde, havai fişek gösterileri, uçurulan dilek balonları, halk oyunları gösterileri, oryantal show ve sanatçı Bengü ile yeni yıl karşılandı. Böylece yeni yıla Sarıkamış’ta giren yerli ve yabancı turistler unutulmaz bir gece yaşadı."Bengü ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi’’Türk pop müziğinin başarılı sanatçısı Bengü, yılbaşına özel programı ve repertuarı ile Duja Chalet’de sahne aldı. Birçok gösteri ve etkinliğin yer aldığı özel yılbaşı programında misafirler, havai fişek ve dans gösterileri eşliğinde yeni yıla ‘merhaba’ dedi.Bengü kayak severleri Sarıkamış’a davet ettiEğlenceye katılan konukların ortak temennisi, barış ve kardeşlik oldu. Sanatçı Bengü, Türkiye’nin en güzel pistlerinin bulunduğu Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’ne kayak severleri davet etti.
Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Bengü ile yılbaşı coşkusu
Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yerli ve yabancı turistler, şarkıcı Bengü’nün şarkılarıyla yeni yıla merhaba dedi.
Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi ve oteller bölgesinde yeni yıl kutlamaları renkli ve coşkulu geçti. Yerli ve yabancı turistler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıla kayağın ve kış turizminin merkezi Sarıkamış’ta girmeyi tercih etti. Kayak Merkezinde bulunan güzide otellerde düzenlenen yılbaşı programları çerçevesinde, havai fişek gösterileri, uçurulan dilek balonları, halk oyunları gösterileri, oryantal show ve sanatçı Bengü ile yeni yıl karşılandı. Böylece yeni yıla Sarıkamış’ta giren yerli ve yabancı turistler unutulmaz bir gece yaşadı.

"Bengü ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi’’
Türk pop müziğinin başarılı sanatçısı Bengü, yılbaşına özel programı ve repertuarı ile Duja Chalet’de sahne aldı. Birçok gösteri ve etkinliğin yer aldığı özel yılbaşı programında misafirler, havai fişek ve dans gösterileri eşliğinde yeni yıla ‘merhaba’ dedi.

Bengü kayak severleri Sarıkamış’a davet etti
Eğlenceye katılan konukların ortak temennisi, barış ve kardeşlik oldu. Sanatçı Bengü, Türkiye’nin en güzel pistlerinin bulunduğu Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’ne kayak severleri davet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.