Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenlendi

Yaşam 18.03.2022 - 17:40, Güncelleme: 18.03.2022 - 17:40 1256+ kez okundu.
 

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü nedeniyle Şehit aileleri ve gaziler onuruna Çanakkale Valiliği tarafından yemek programı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü münasebetiyle Kolin Otel’de düzenlenen programa; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT,  Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Tahsin SARUHAN, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan ORAN, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Gülşen UZ, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Şube Başkanı Sebahat KORKMAZ DEMİR, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet DOĞAN, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Muharrem ŞAHİN, askeri ve mülki erkan ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda, şehitlerimiz için edilen duaların ardından, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN ile Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN birer konuşma yaptılar. Vali İlhami AKTAŞ, düzenlenen programda şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilendi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü nedeniyle Şehit aileleri ve gaziler onuruna Çanakkale Valiliği tarafından yemek programı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü münasebetiyle Kolin Otel’de düzenlenen programa; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT,  Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Tahsin SARUHAN, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan ORAN, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Gülşen UZ, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Şube Başkanı Sebahat KORKMAZ DEMİR, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet DOĞAN, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Muharrem ŞAHİN, askeri ve mülki erkan ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda, şehitlerimiz için edilen duaların ardından, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN ile Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN birer konuşma yaptılar.

Vali İlhami AKTAŞ, düzenlenen programda şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.