Selde yolları çöken köye dağ yollarından ulaştılar

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2022 - 18:04, Güncelleme: 02.07.2022 - 17:51 1566+ kez okundu.
 

Selde yolları çöken köye dağ yollarından ulaştılar

Selde yolları çöken köye dağ yollarından ulaştılar

Düzce’de sel afeti ile birlikte yolları çöken Derdin köyünde hastalanan 3 kişi için sağlıkçılar, orman yollarından köye ulaşıp vatandaşları sağlık hizmeti ile buluşturdu.Düzce’de etkili olan sağanak yağış ile beraber Uğur suyu da taştı. Su taşkınları sebebiyle Derdin köyüne ulaşım için bulunan güzergahlardaki birçok yol çöktü. Köye ulaşım dağ yollarından ve orman içlerinden yapılırken, köyde hastalanan vatandaşlar için ulusal medikal kurtarma ekipleri (UMKE) harekete geçti. Derdin köyündeki vatandaşların sağlıkları için durmaksızın çalışmalarını sürdüren ve orman yollarından köye ulaşan ekipler; üşüme, titreme, soğuk ve terleme şikayeti olan vatandaşları evlerinde kontrol ederek sağlık hizmetini köye ulaştırdı.
Selde yolları çöken köye dağ yollarından ulaştılar
Düzce’de sel afeti ile birlikte yolları çöken Derdin köyünde hastalanan 3 kişi için sağlıkçılar, orman yollarından köye ulaşıp vatandaşları sağlık hizmeti ile buluşturdu.

Düzce’de etkili olan sağanak yağış ile beraber Uğur suyu da taştı. Su taşkınları sebebiyle Derdin köyüne ulaşım için bulunan güzergahlardaki birçok yol çöktü. Köye ulaşım dağ yollarından ve orman içlerinden yapılırken, köyde hastalanan vatandaşlar için ulusal medikal kurtarma ekipleri (UMKE) harekete geçti. Derdin köyündeki vatandaşların sağlıkları için durmaksızın çalışmalarını sürdüren ve orman yollarından köye ulaşan ekipler; üşüme, titreme, soğuk ve terleme şikayeti olan vatandaşları evlerinde kontrol ederek sağlık hizmetini köye ulaştırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.