Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına Ziyaret

Ekonomi 10.03.2022 - 22:50, Güncelleme: 10.03.2022 - 22:50 1218+ kez okundu.
 

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına Ziyaret

Vali İlhami AKTAŞ, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Ziyaretinde Vali İlhami AKTAŞ, Oda Başkanı Mehmet Ali DEMİR’den şoför esnafının talep ve isteklerini dinleyerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali DEMİR, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.  
Vali İlhami AKTAŞ, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Ziyaretinde Vali İlhami AKTAŞ, Oda Başkanı Mehmet Ali DEMİR’den şoför esnafının talep ve isteklerini dinleyerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali DEMİR, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.