Tanışma ve İstişare Toplantısı yapıldı

Ekonomi 02.01.2022 - 18:03, Güncelleme: 02.01.2022 - 18:03 1116+ kez okundu.
 

Tanışma ve İstişare Toplantısı yapıldı

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş başkanlığında, ilçede bulunan tarım ve hayvancılık kooperatifleri ve birliklerine yönelik Tanışma ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya İl Tarım Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Nazlım , İlçe Tarım Müdürü İbrahim Çobanoğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Erdinç Okur, TKDK koordinatörü Hasan İskender, Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Veteriner hekim Ahmet Kul , Ziraat Mühendisi Ferudun Fidan ile tarımsal kalkınma köy kooperatifleri başkan ve temsilcileri katıldı. Tarımın geliştirilmesi için yapabilecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıda tüm tarafların görüş ve önerileri dinlenilerek gerekli değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Alper Taş, “İlçemiz tarım, hayvancılık, turizm, ticaret gibi bir çok alanda yüksek bir potansiyele sahip. İl ve İlçe müdürlüklerimiz ve ilgili tüm paydaşların ortalığı ile çeşitli projeleri ve uygulamaları hayata geçirerek ilçemizin gelişmesine ivme kazandırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla ilgili sektörlerin temsilcileri ile zaman zaman bir araya gelerek görüş ve önerilerini almak istiyoruz. Bugünkü toplantımızı tarım ve hayvancılıkla ilgili faaliyet yürüten kooperatif ve birliklerimizin temsilcileri ile gerçekleştirmekteyiz. İlçemizdeki tarım ve hayvancılığın verimlilik ve kalite olarak arttırılması için çalışmalar yürütmeyi planlıyoruz. Bu amaçla kooperatiflerimizin ve birliklerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Sahada bulunan kurumlar olarak görüşleriniz çalışmalarımıza ışık tutacaktır. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bayramiç Kaymakamı Alper Taş başkanlığında, ilçede bulunan tarım ve hayvancılık kooperatifleri ve birliklerine yönelik Tanışma ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya İl Tarım Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Nazlım , İlçe Tarım Müdürü İbrahim Çobanoğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Erdinç Okur, TKDK koordinatörü Hasan İskender, Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Veteriner hekim Ahmet Kul , Ziraat Mühendisi Ferudun Fidan ile tarımsal kalkınma köy kooperatifleri başkan ve temsilcileri katıldı. Tarımın geliştirilmesi için yapabilecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıda tüm tarafların görüş ve önerileri dinlenilerek gerekli değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Alper Taş, “İlçemiz tarım, hayvancılık, turizm, ticaret gibi bir çok alanda yüksek bir potansiyele sahip. İl ve İlçe müdürlüklerimiz ve ilgili tüm paydaşların ortalığı ile çeşitli projeleri ve uygulamaları hayata geçirerek ilçemizin gelişmesine ivme kazandırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla ilgili sektörlerin temsilcileri ile zaman zaman bir araya gelerek görüş ve önerilerini almak istiyoruz. Bugünkü toplantımızı tarım ve hayvancılıkla ilgili faaliyet yürüten kooperatif ve birliklerimizin temsilcileri ile gerçekleştirmekteyiz. İlçemizdeki tarım ve hayvancılığın verimlilik ve kalite olarak arttırılması için çalışmalar yürütmeyi planlıyoruz. Bu amaçla kooperatiflerimizin ve birliklerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Sahada bulunan kurumlar olarak görüşleriniz çalışmalarımıza ışık tutacaktır. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.