TBMM Komisyonundan Kadın Kooperatifine Ziyaret

Gündem 29.03.2022 - 22:21, Güncelleme: 29.03.2022 - 22:21 1192+ kez okundu.
 

TBMM Komisyonundan Kadın Kooperatifine Ziyaret

TBMM Sosyal Kooperatifçilik Kapsamında İsrafın Önlenmesine Yönelik Uygulamaların Araştırılması ve Yaygınlaştırılması Alt Komisyonu heyetinin Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti.

26 Mart 2022 Cumartesi günü Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette TBMM heyetini Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay'ın yanı sıra Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nazmiye Gök, S.S. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Belkit ve kooperatif üyeleri karşıladı.  Kooperatif binasında yapılan gezide, ilk olarak üretilen ürünleri yerinde inceleme fırsatı bulan TBMM Komisyonu üyeleri, kooperatif faaliyetlerine ilişkin de bilgi aldı. Komisyon üyelerine Çanakkale Belediyesi'nin kooperatifçilik ve yerel kalkınmaya yönelik çalışmalarını aktaran Başkan Vekili Mutluay, yerel kalkınma faaliyetlerinin daha fazla arttırılabilmesi amacı ile yeni yasal düzenlemelere ilişkin de beklentileri paylaştı.  Ziyaret, komisyon üyelerinin kooperatif üyelerinden gelen talepleri dinleyerek not alması ile sona erdi.  
TBMM Sosyal Kooperatifçilik Kapsamında İsrafın Önlenmesine Yönelik Uygulamaların Araştırılması ve Yaygınlaştırılması Alt Komisyonu heyetinin Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti.

26 Mart 2022 Cumartesi günü Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette TBMM heyetini Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay'ın yanı sıra Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nazmiye Gök, S.S. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Belkit ve kooperatif üyeleri karşıladı. 

Kooperatif binasında yapılan gezide, ilk olarak üretilen ürünleri yerinde inceleme fırsatı bulan TBMM Komisyonu üyeleri, kooperatif faaliyetlerine ilişkin de bilgi aldı. Komisyon üyelerine Çanakkale Belediyesi'nin kooperatifçilik ve yerel kalkınmaya yönelik çalışmalarını aktaran Başkan Vekili Mutluay, yerel kalkınma faaliyetlerinin daha fazla arttırılabilmesi amacı ile yeni yasal düzenlemelere ilişkin de beklentileri paylaştı. 

Ziyaret, komisyon üyelerinin kooperatif üyelerinden gelen talepleri dinleyerek not alması ile sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.