Tokat 15’li Torunları Derneği’nden Ziyaret

Gündem 17.03.2022 - 23:20, Güncelleme: 17.03.2022 - 23:20 1196+ kez okundu.
 

Tokat 15’li Torunları Derneği’nden Ziyaret

Tokat 15’li Torunları Derneği Başkanı Saffet GÜMÜŞ, Dernek Üyeleri Fatma KÖSE, Muhammed Kazım COŞGUN ve Ali GÜÇLÜ Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Tokat 15’li Torunları Derneği Başkanı Saffet GÜMÜŞ ve beraberindekilerle bir süre görüşerek sohbet etti.  Vali Yardımcısı Hakkı UZUN’un da bulunduğu ziyarette; “4. Geleneksel Torundan Dedeye Vefa Yürüyüşü” kapsamında İstanbul İli Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU’dan aldıkları ve 375 kilometre yol yürüyerek taşıdıkları Türk Bayrağı’nı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümünde gerçekleştirilecek programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a takdim etmek üzere ilimize gelen Dernek Başkanı Saffet GÜMÜŞ ayrıca yürürken taşınan diğer Türk Bayrağını da Vali İlhami AKTAŞ’a takdim etti.  Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Dernek Başkanı Saffet GÜMÜŞ ve beraberindekilere teşekkür ederek günün anısına Minyatür Şehitler Abidesi hediye etti. 
Tokat 15’li Torunları Derneği Başkanı Saffet GÜMÜŞ, Dernek Üyeleri Fatma KÖSE, Muhammed Kazım COŞGUN ve Ali GÜÇLÜ Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Tokat 15’li Torunları Derneği Başkanı Saffet GÜMÜŞ ve beraberindekilerle bir süre görüşerek sohbet etti. 

Vali Yardımcısı Hakkı UZUN’un da bulunduğu ziyarette; “4. Geleneksel Torundan Dedeye Vefa Yürüyüşü” kapsamında İstanbul İli Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU’dan aldıkları ve 375 kilometre yol yürüyerek taşıdıkları Türk Bayrağı’nı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümünde gerçekleştirilecek programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a takdim etmek üzere ilimize gelen Dernek Başkanı Saffet GÜMÜŞ ayrıca yürürken taşınan diğer Türk Bayrağını da Vali İlhami AKTAŞ’a takdim etti. 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Dernek Başkanı Saffet GÜMÜŞ ve beraberindekilere teşekkür ederek günün anısına Minyatür Şehitler Abidesi hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.