Traktörü ile güreş devesini Kazdağları'nda yarışlara hazırlıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2021 - 22:27, Güncelleme: 02.12.2021 - 22:27 645+ kez okundu.
 

Traktörü ile güreş devesini Kazdağları'nda yarışlara hazırlıyor

Çanakkale’nin Çan ilçesinde güreş devesi sahibi Sefer Taşkın, traktörü ile devesini Kazdağları’nda güreşlere hazırlıyor.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde güreş devesi sahibi Sefer Taşkın, traktörü ile devesini Kazdağları'nda güreşlere hazırlıyor. Taşkın, devesine her gün 10 kilometrelik antrenman yaptırıyor.   Çan ilçesine bağlı Küçüktepe köyündeki damında 'Çoşkun Altar' isimli güreş devesine bakan Sefer Taşkın (64), devesine traktörü ile idman yaptırıyor. Sefer Taşkın, her gün Küçüktepe köyündeki Çoşkun Altar adlı devesine bakmak, güreşlere hazırlamak için köye geldiğini ve devesini traktör ile yürüttüğünü söyledi. Güreş devesi hakkında bilgi veren Sefer Taşkın, "Devemizi güreşlere hazırlıyoruz. Bu sene güreşlerimiz ağır olacak. Bunun için her gün 5 kilometre traktörle çalışıyoruz. 10 kilometre günlük idmanımız var. İnşaallah sezonu hayırlısı ile çıkaracağız. Bütün deveci arkadaşlar ve vatandaşlar güreşlere çok meraklı. Bir iki senedir pandemiden dolayı güreş olmuyordu. Bu yıl kazasız belasız güreşlerimizi yapacağız. Devemizi burçak, arpa, kırık buğday ve havuçla besliyoruz. Kazdağı'nın temiz havası bizim için ve devemiz için büyük bir nimet, çok şanslıyız” dedi.
Çanakkale’nin Çan ilçesinde güreş devesi sahibi Sefer Taşkın, traktörü ile devesini Kazdağları’nda güreşlere hazırlıyor.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde güreş devesi sahibi Sefer Taşkın, traktörü ile devesini Kazdağları'nda güreşlere hazırlıyor. Taşkın, devesine her gün 10 kilometrelik antrenman yaptırıyor.

 

Çan ilçesine bağlı Küçüktepe köyündeki damında 'Çoşkun Altar' isimli güreş devesine bakan Sefer Taşkın (64), devesine traktörü ile idman yaptırıyor. Sefer Taşkın, her gün Küçüktepe köyündeki Çoşkun Altar adlı devesine bakmak, güreşlere hazırlamak için köye geldiğini ve devesini traktör ile yürüttüğünü söyledi. Güreş devesi hakkında bilgi veren Sefer Taşkın, "Devemizi güreşlere hazırlıyoruz. Bu sene güreşlerimiz ağır olacak. Bunun için her gün 5 kilometre traktörle çalışıyoruz. 10 kilometre günlük idmanımız var. İnşaallah sezonu hayırlısı ile çıkaracağız. Bütün deveci arkadaşlar ve vatandaşlar güreşlere çok meraklı. Bir iki senedir pandemiden dolayı güreş olmuyordu. Bu yıl kazasız belasız güreşlerimizi yapacağız. Devemizi burçak, arpa, kırık buğday ve havuçla besliyoruz. Kazdağı'nın temiz havası bizim için ve devemiz için büyük bir nimet, çok şanslıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.