Turan: Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek

Siyaset 23.02.2022 - 12:13, Güncelleme: 23.02.2022 - 12:13 1606+ kez okundu.
 

Turan: Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz günlerde Biga heyetini ile Ankara’da bir araya geldi. Turan, gerçekleşen ziyaretler ile ilgili Biga’da güçlü dinamiklerle güzel bir tablo oluştu derken, “Çanakkale’miz genelinde yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz gün Ankara’da Biga heyetini kabul etti. Gerçekleşen ziyaretler ve görüşmeler sonrasında, Turan değerlendirmelerde bulundu. Grup Başkanvekili Turan konuyla ilgili “Biga’mız, Gümüşçay’ımız ve Karabiga’mız kadim tarihleriyle, doğal güzellikleriyle, tarımı ve sanayisi ile çok özel bölgelerimiz. Bizleri Gazi Meclis’imizde adeta tam kadro ziyaret eden Biga’mızın güçlü dinamikleri, güzel bir tablo oluşturdu. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte misafirlerimizle yaptığımız görüşmemizde Biga’mıza, Gümüşçay’ımıza ve Karabiga’mıza ait hizmetlerin ve yatırımların getirilmesi hususunda istişarelerimiz oldu. Ayrıca altını sürekli çizdiğimiz bir husus var. Bir şehir her yönüyle gelişmek istiyorsa, bu önemli yükü tüm tarafların paylaşması gerekli. Biga’mızı bu örnek tablosundan dolayı kutluyoruz” ifadeleri yer aldı. Ziyarette AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcımız, önceki dönem AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan Gider, Biga Kaymakamımız Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanımız Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi, AK Parti Biga İlçe Başkanımız Nihat Borazan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şadan Doğan, Biga İl Genel Meclisi Üyelerimiz Bülent Korkmaz ve Saim Yılmaz bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz günlerde Biga heyetini ile Ankara’da bir araya geldi. Turan, gerçekleşen ziyaretler ile ilgili Biga’da güçlü dinamiklerle güzel bir tablo oluştu derken, “Çanakkale’miz genelinde yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz gün Ankara’da Biga heyetini kabul etti. Gerçekleşen ziyaretler ve görüşmeler sonrasında, Turan değerlendirmelerde bulundu.

Grup Başkanvekili Turan konuyla ilgili “Biga’mız, Gümüşçay’ımız ve Karabiga’mız kadim tarihleriyle, doğal güzellikleriyle, tarımı ve sanayisi ile çok özel bölgelerimiz. Bizleri Gazi Meclis’imizde adeta tam kadro ziyaret eden Biga’mızın güçlü dinamikleri, güzel bir tablo oluşturdu. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte misafirlerimizle yaptığımız görüşmemizde Biga’mıza, Gümüşçay’ımıza ve Karabiga’mıza ait hizmetlerin ve yatırımların getirilmesi hususunda istişarelerimiz oldu. Ayrıca altını sürekli çizdiğimiz bir husus var. Bir şehir her yönüyle gelişmek istiyorsa, bu önemli yükü tüm tarafların paylaşması gerekli. Biga’mızı bu örnek tablosundan dolayı kutluyoruz” ifadeleri yer aldı.

Ziyarette AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcımız, önceki dönem AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan Gider, Biga Kaymakamımız Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanımız Adnan Pastırmacı, Kara biga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi, AK Parti Biga İlçe Başkanımız Nihat Borazan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şadan Doğan, Biga İl Genel Meclisi Üyelerimiz Bülent Korkmaz ve Saim Yılmaz bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.