Türk Medeni Kanunu'nun Kabulünün 96. Yıl Dönümü

Gündem 17.02.2022 - 13:49, Güncelleme: 17.02.2022 - 13:49 1562+ kez okundu.
 

Türk Medeni Kanunu'nun Kabulünün 96. Yıl Dönümü

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Türk Medeni Kanunu'nun Kabulünün 96. Yıl Dönümünü Kutladı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın mesajında; ''Demokrasinin temeli olan kadın erkek eşitliğinin yaşama geçirilmesi ve kadınların haklarının yasal güvenceye alınması için büyük mücadeleler gösteren Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm yol arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Kadın sorunlarının görmezden gelinmediği ve kadına şiddetin son bulduğu günlere olan inancımla Türk Medeni Kanunu’nun 96. yılını kutluyorum.'' ifadeleri yer aldı.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Türk Medeni Kanunu'nun Kabulünün 96. Yıl Dönümünü Kutladı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın mesajında;

''Demokrasinin temeli olan kadın erkek eşitliğinin yaşama geçirilmesi ve kadınların haklarının yasal güvenceye alınması için büyük mücadeleler gösteren Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm yol arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.

Kadın sorunlarının görmezden gelinmediği ve kadına şiddetin son bulduğu günlere olan inancımla Türk Medeni Kanunu’nun 96. yılını kutluyorum.'' ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.