Ukrayna ordusu Rus askerlerine ait mühimmat deposunu havaya uçurdu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2022 - 12:56, Güncelleme: 10.04.2022 - 12:31 3935+ kez okundu.
 

Ukrayna ordusu Rus askerlerine ait mühimmat deposunu havaya uçurdu

Ukrayna ordusu Rus askerlerine ait mühimmat deposunu havaya uçurdu

Ukrayna’nın Donbass Bölgesi’nde Rus askerlerine ait mühimmat deposu Ukrayna ordusu tarafından topçu atışlarıyla vuruldu.Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 46. güne girildi. Ukrayna’daki birçok bölgeyi hedef alan Rusya’ya ait mühimmat deposu Ukrayna ordusu tarafından vuruldu. Donbass bölgesinde bulunan ve havaya uçurulan mühimmat deposunun görüntülerini paylaşarak açıklama yapan Ukrayna Savunma Bakanlığı, "Rus işgalciler sivil yerleşim alanlarını vurarak insanları öldürmek için mühimmat depoladı. Doğu Operasyon Taktik Grubu bunu gördü ve büyük kalibreli topçu atışlarıyla vurdu. Düşmanlara ölüm yaşasın Ukrayna" ifadelerini kullandı.
Ukrayna ordusu Rus askerlerine ait mühimmat deposunu havaya uçurdu
Ukrayna’nın Donbass Bölgesi’nde Rus askerlerine ait mühimmat deposu Ukrayna ordusu tarafından topçu atışlarıyla vuruldu.
Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 46. güne girildi. Ukrayna’daki birçok bölgeyi hedef alan Rusya’ya ait mühimmat deposu Ukrayna ordusu tarafından vuruldu. Donbass bölgesinde bulunan ve havaya uçurulan mühimmat deposunun görüntülerini paylaşarak açıklama yapan Ukrayna Savunma Bakanlığı, "Rus işgalciler sivil yerleşim alanlarını vurarak insanları öldürmek için mühimmat depoladı. Doğu Operasyon Taktik Grubu bunu gördü ve büyük kalibreli topçu atışlarıyla vurdu. Düşmanlara ölüm yaşasın Ukrayna" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.