Ülgür Gökhan'dan Hicri Nalbant'a ziyaret

Gündem 25.12.2021 - 15:50, Güncelleme: 25.12.2021 - 15:50 537+ kez okundu.
 

Ülgür Gökhan'dan Hicri Nalbant'a ziyaret

Çanakkale Ziraat Mühendisleri Odası, yeni yönetim kurulunun seçiminin ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kendilerini tebrik etmek üzere ziyarette bulundu. Güven tazeleyen Başkan Hicri Nalbant, ziyarette seçime ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bizim odamız hedef seçilmişti. Hemen her yolu denediler engellemek için. Amaçları bizim sesimiz çıkmasın” şeklinde anlattı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Çanakkale Ziraat Mühendisleri Odası seçimlerinin ardından, güven tazeleyen Hicri Nalbant ve yönetim kurulu ekibi ziyaret etti. “Aklı selim kazandı” Ziyarette Başkan Hicri Nalbant’ı tebrik eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Başarılı bir sonuç aldınız. Bütün baskılara rağmen aklı selim kazandı. Bu tür odalar, siyasi arena değil. Burası sivil bir ortam. Topluma hizmet için hem mesleki dayanışma ve aynı zamanda her konuda toplumsal konuda, görüş bildiren, araştırma yapan iradesini ortaya koyan kurumlar. Özellikle Çanakkale’deki çevre mücadelelerinde çok yoğun destekleriniz, önderlikleriniz oldu. Burada karşısında mücadele ettiğimiz kimliklerin, sizlerin buradan gitmesi ile ilgili bir hareketini izledik ama burada başarılı olamadılar. Bu yüzden sevinçliyiz, beraber mücadelemi sürecektir” diye konuştu. “Hemen her yolu denediler engellemek için” Başkan Hicri Nalbant ise , “Bizim odamız hedef seçilmişti. Hedef seçilmesinin en önemli nedeni bizim doğamıza, içtiğimiz suya, soluduğumuz havaya karşı gösterdiğimiz duyarlılıktır. Hemen her yolu denediler engellemek için. Amaçları bizim sesimiz çıkmasındı. Bizim yaşam biçimimiz haline geldi çevreyi, doğayı korumak. Çanakkale’de de çok önemli bir birikim oluştu. Bu konuda Çanakkale Belediyesi’nin çok büyük desteklerini gördük. Seçime katılan bütün meslektaşlarımı kutluyorum” dedi. “Burnunu sokanlar, boylarının ölçüsünü aldılar” Rakiplerinin konuştukları cümlelerin içerisinde sıkça ‘çevre’ geçtiğini söyleyen Nalbant, bu konuda gerçek niyetlerini bildiklerini söyledi. Nalbant, “Belki şunu söylerken yanlış anlayanlar olmuştur; ‘Ziraat Mühendisleri Odasının işlerine burnunu sokanlar, boylarının ölçüsünü aldılar’ demiştim. Gerçekten biraz da öyle oldu” ifadelerini kullandı.
Çanakkale Ziraat Mühendisleri Odası, yeni yönetim kurulunun seçiminin ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kendilerini tebrik etmek üzere ziyarette bulundu. Güven tazeleyen Başkan Hicri Nalbant, ziyarette seçime ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bizim odamız hedef seçilmişti. Hemen her yolu denediler engellemek için. Amaçları bizim sesimiz çıkmasın” şeklinde anlattı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Çanakkale Ziraat Mühendisleri Odası seçimlerinin ardından, güven tazeleyen Hicri Nalbant ve yönetim kurulu ekibi ziyaret etti.

“Aklı selim kazandı”
Ziyarette Başkan Hicri Nalbant’ı tebrik eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Başarılı bir sonuç aldınız. Bütün baskılara rağmen aklı selim kazandı. Bu tür odalar, siyasi arena değil. Burası sivil bir ortam. Topluma hizmet için hem mesleki dayanışma ve aynı zamanda her konuda toplumsal konuda, görüş bildiren, araştırma yapan iradesini ortaya koyan kurumlar. Özellikle Çanakkale’deki çevre mücadelelerinde çok yoğun destekleriniz, önderlikleriniz oldu. Burada karşısında mücadele ettiğimiz kimliklerin, sizlerin buradan gitmesi ile ilgili bir hareketini izledik ama burada başarılı olamadılar. Bu yüzden sevinçliyiz, beraber mücadelemi sürecektir” diye konuştu.

“Hemen her yolu denediler engellemek için”
Başkan Hicri Nalbant ise , “Bizim odamız hedef seçilmişti. Hedef seçilmesinin en önemli nedeni bizim doğamıza, içtiğimiz suya, soluduğumuz havaya karşı gösterdiğimiz duyarlılıktır. Hemen her yolu denediler engellemek için. Amaçları bizim sesimiz çıkmasındı. Bizim yaşam biçimimiz haline geldi çevreyi, doğayı korumak. Çanakkale’de de çok önemli bir birikim oluştu. Bu konuda Çanakkale Belediyesi’nin çok büyük desteklerini gördük. Seçime katılan bütün meslektaşlarımı kutluyorum” dedi.

“Burnunu sokanlar, boylarının ölçüsünü aldılar”
Rakiplerinin konuştukları cümlelerin içerisinde sıkça ‘çevre’ geçtiğini söyleyen Nalbant, bu konuda gerçek niyetlerini bildiklerini söyledi. Nalbant, “Belki şunu söylerken yanlış anlayanlar olmuştur; ‘Ziraat Mühendisleri Odasının işlerine burnunu sokanlar, boylarının ölçüsünü aldılar’ demiştim. Gerçekten biraz da öyle oldu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.