Üniversite öğrencilerinden, Ordu’ya kış desteği

Yaşam 01.01.2022 - 20:29, Güncelleme: 01.01.2022 - 20:29 1138+ kez okundu.
 

Üniversite öğrencilerinden, Ordu’ya kış desteği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen sosyal gönüllülük projelerine bir yenisi daha eklendi.

Ordu’nun Korgan ilçesine bağlı Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler için kışlık kıyafet kampanyası düzenlendi. Kısa sürede tedarik edilen kışlık ihtiyaçlar toplandı. Etkinliğin koordinatörlüğü üstlenen Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın  ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren Ulupınar önderliğinde gönüllü öğrenciler öğrencilere hediyelerini iletti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi gönüllü öğrencileri, pek çok kişiye sevgi eli uzatmaya devam ediyor. Kısa sürede pek çok başarıya imza atan ÇOMÜ’lü gönüllü öğrenciler 2021 yılının son kampanyasını da özenle tamamladı. Ordu’nun Korgan ilçesine bağlı Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 30 öğrenci için pek çok kışlık kıyafet desteği sağlandı. Soğuk havaların etkisini arttırması ile birlikte 30 öğrenciye bot, bere, çorap, yelek ve okul çantası gönderildi. Gönüllü öğrenciler tarafından hızlı bir şekilde hazırlanan paketler kısa süre içerisinde Ordu’ya ulaştı. Kampanya 28- 30 Aralık tarihleri arasında tamamlandı. Kampanya, Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren Ulupınar’ın koordinatörlüğünde gerçekleşti. Sosyal medya üzerinden yürütülen kampanyaya çok sayıda destek geldi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen sosyal gönüllülük projelerine bir yenisi daha eklendi.

Ordu’nun Korgan ilçesine bağlı Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler için kışlık kıyafet kampanyası düzenlendi.

Kısa sürede tedarik edilen kışlık ihtiyaçlar toplandı. Etkinliğin koordinatörlüğü üstlenen Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın  ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren Ulupınar önderliğinde gönüllü öğrenciler öğrencilere hediyelerini iletti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi gönüllü öğrencileri, pek çok kişiye sevgi eli uzatmaya devam ediyor. Kısa sürede pek çok başarıya imza atan ÇOMÜ’lü gönüllü öğrenciler 2021 yılının son kampanyasını da özenle tamamladı. Ordu’nun Korgan ilçesine bağlı Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 30 öğrenci için pek çok kışlık kıyafet desteği sağlandı. Soğuk havaların etkisini arttırması ile birlikte 30 öğrenciye bot, bere, çorap, yelek ve okul çantası gönderildi. Gönüllü öğrenciler tarafından hızlı bir şekilde hazırlanan paketler kısa süre içerisinde Ordu’ya ulaştı. Kampanya 28- 30 Aralık tarihleri arasında tamamlandı.

Kampanya, Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren Ulupınar’ın koordinatörlüğünde gerçekleşti. Sosyal medya üzerinden yürütülen kampanyaya çok sayıda destek geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.