Üretime destek protokolü imzalandı

Ekonomi 27.02.2022 - 13:32, Güncelleme: 27.02.2022 - 13:32 1432+ kez okundu.
 

Üretime destek protokolü imzalandı

Bayramiç Ziraat Odası ile DenizBank arasında oda üyelerine özel gübre ve üretime destek kredisi protokolü imzalandı.

Son zamların ardından gübrede yükselen fiyatlar karşısında Bayramiç Ziraat Odası, Denizbank ile protokol imzalayarak, üreticilere kolaylık sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Yapılan protokolün ardından, yapılan duyuruda, “DenizBank’ın oda üyelerine protokol kapsamında sunduğu özel faiz oranları ve 3 yıla varan hasatta ödeme imkanlı Gübre Kredisi ve Ekim vadeli Üretime Destek Kredisinden yararlanmak isteyen tüm üreticilerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.
Bayramiç Ziraat Odası ile DenizBank arasında oda üyelerine özel gübre ve üretime destek kredisi protokolü imzalandı.

Son zamların ardından gübrede yükselen fiyatlar karşısında Bayramiç Ziraat Odası, Denizbank ile protokol imzalayarak, üreticilere kolaylık sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan protokolün ardından, yapılan duyuruda, “DenizBank’ın oda üyelerine protokol kapsamında sunduğu özel faiz oranları ve 3 yıla varan hasatta ödeme imkanlı Gübre Kredisi ve Ekim vadeli Üretime Destek Kredisinden yararlanmak isteyen tüm üreticilerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.