Usta oyuncu Sezai Aydın vefat etti

Kültür-Sanat 20.12.2021 - 20:32, Güncelleme: 20.12.2021 - 20:32 531+ kez okundu.
 

Usta oyuncu Sezai Aydın vefat etti

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı 69 yaşındaki Sezai Aydın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, yaklaşık 20 gündür tedavi gördüğü Ümraniye'de özel bir hastanede hayatını kaybetti. John Rambo, Rocky Balboa, Bill Cosby, Fred Çakmaktaş gibi karakterleri seslendiren Aydın'ın seslendirdiği isimler arasında Al Pacino, Robert de Niro da vardı. Sezai Aydın'ın eşi Fatma Çiğdem Aydın, geçtiğimiz Kasım ayında kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti.
Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı 69 yaşındaki Sezai Aydın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, yaklaşık 20 gündür tedavi gördüğü Ümraniye'de özel bir hastanede hayatını kaybetti.

John Rambo, Rocky Balboa, Bill Cosby, Fred Çakmaktaş gibi karakterleri seslendiren Aydın'ın seslendirdiği isimler arasında Al Pacino, Robert de Niro da vardı.

Sezai Aydın'ın eşi Fatma Çiğdem Aydın, geçtiğimiz Kasım ayında kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.