Vali Aktaş, down sendromlu çocuklarla bir araya geldi

Yaşam 22.12.2021 - 13:24, Güncelleme: 22.12.2021 - 13:24 536+ kez okundu.
 

Vali Aktaş, down sendromlu çocuklarla bir araya geldi

Vali İlhami Aktaş, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu tarafından Türkiye’nin yedi bölgesinden Çanakkale’ye gelen 21 down sendromlu dostları ile Eceabat Konukevinde bir araya geldi.

Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Nurullah Sert’in de bulunduğu programda Vali İlhami Aktaş, Uluslararası Down Sendromu Federasyon Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay ve down sendromlu 21 genç ile bir süre görüşerek sohbet etti. Federasyon Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay, 21 Aralık günü 21 metre bayrakla 21 melek yüzlü gencin atalarına dua için Çanakkale’de Şehitler Abidesi’nde bir araya gelip saygı ve farkındalık oluşturmak istedikleri bilgisini Vali İlhami Aktaş’a vererek, desteklerinden dolayı teşekkür edip, plaket takdim etti. Böyle güzel bir etkinlikle melek yüzlü gençlerimizi Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, engelli bireyleri her zaman her konuda destekleyeceklerini belirtti.
Vali İlhami Aktaş, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu tarafından Türkiye’nin yedi bölgesinden Çanakkale’ye gelen 21 down sendromlu dostları ile Eceabat Konukevinde bir araya geldi.

Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Nurullah Sert’in de bulunduğu programda Vali İlhami Aktaş, Uluslararası Down Sendromu Federasyon Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay ve down sendromlu 21 genç ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Federasyon Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay, 21 Aralık günü 21 metre bayrakla 21 melek yüzlü gencin atalarına dua için Çanakkale’de Şehitler Abidesi’nde bir araya gelip saygı ve farkındalık oluşturmak istedikleri bilgisini Vali İlhami Aktaş’a vererek, desteklerinden dolayı teşekkür edip, plaket takdim etti.

Böyle güzel bir etkinlikle melek yüzlü gençlerimizi Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, engelli bireyleri her zaman her konuda destekleyeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.