Vali Aktaş'ın ziyaretleri devam ediyor!

Gündem 04.03.2022 - 19:24, Güncelleme: 04.03.2022 - 19:24 1216+ kez okundu.
 

Vali Aktaş'ın ziyaretleri devam ediyor!

Vali İlhami AKTAŞ, Dentur Avrasya Grup Çanakkale Bölge Temsilciliği, Çanakkale Diş Hekimleri Odası, Hak-İş Konfederasyonu Çanakkale İl Temsilciliği, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri ve Dayanışma Derneği ile Çanakkale Mehteran Derneğini ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali İlhami AKTAŞ, Dentur Avrasya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Şakir TAFRALI ve Dentur Avrasya Grup Çanakkale Bölge Temsilcisi Esra KURT, Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Süleyman Sami DOĞANGÜN, Hak-İş Konfederasyonu Çanakkale İl Başkanı Vedat YILMAZ, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri ve Dayanışma Dernek Başkanı Arzu BENDEŞ ve Çanakkale Mehteran Dernek Başkanı Nihat ŞENEL ile bir süre görüşerek sohbet etti. Dentur Avrasya Grup Çanakkale Bölge Temsilcisi Esra KURT, Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Süleyman Sami DOĞANGÜN, Hak-İş Konfederasyonu Çanakkale İl Başkanı Vedat YILMAZ, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri ve Dayanışma Dernek Başkanı Arzu BENDEŞ ve Çanakkale Mehteran Dernek Başkanı Nihat ŞENEL’i ayrı ayrı ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretleri esnasında kurum, temsilcilik ve derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ, Dentur Avrasya Grup Çanakkale Bölge Temsilciliği, Çanakkale Diş Hekimleri Odası, Hak-İş Konfederasyonu Çanakkale İl Temsilciliği, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri ve Dayanışma Derneği ile Çanakkale Mehteran Derneğini ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali İlhami AKTAŞ, Dentur Avrasya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Şakir TAFRALI ve Dentur Avrasya Grup Çanakkale Bölge Temsilcisi Esra KURT, Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Süleyman Sami DOĞANGÜN, Hak-İş Konfederasyonu Çanakkale İl Başkanı Vedat YILMAZ, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri ve Dayanışma Dernek Başkanı Arzu BENDEŞ ve Çanakkale Mehteran Dernek Başkanı Nihat ŞENEL ile bir süre görüşerek sohbet etti.


Dentur Avrasya Grup Çanakkale Bölge Temsilcisi Esra KURT, Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Süleyman Sami DOĞANGÜN, Hak-İş Konfederasyonu Çanakkale İl Başkanı Vedat YILMAZ, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri ve Dayanışma Dernek Başkanı Arzu BENDEŞ ve Çanakkale Mehteran Dernek Başkanı Nihat ŞENEL’i ayrı ayrı ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretleri esnasında kurum, temsilcilik ve derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.