Vali Aktaş'tan Taziye Ziyareti

Gündem 08.03.2022 - 12:26, Güncelleme: 08.03.2022 - 12:26 1281+ kez okundu.
 

Vali Aktaş'tan Taziye Ziyareti

Vali İlhami AKTAŞ, Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet ALKAN’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak merhum Mehmet ALKAN’ın eşi Kadriye ALKAN’ı evinde ziyaret ederek acısını paylaşan Vali İlhami AKTAŞ, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Ardından Vali İlhami AKTAŞ, merhum Mehmet ALKAN’ın görev yaptığı Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi’ne taziye ziyaretinde bulundu. Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ebru UZUNCA ve öğretmenlerle bir süre görüşen Vali İlhami AKTAŞ, sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu. Taziye ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ'a İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ eşlik etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet ALKAN’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak merhum Mehmet ALKAN’ın eşi Kadriye ALKAN’ı evinde ziyaret ederek acısını paylaşan Vali İlhami AKTAŞ, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Ardından Vali İlhami AKTAŞ, merhum Mehmet ALKAN’ın görev yaptığı Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ebru UZUNCA ve öğretmenlerle bir süre görüşen Vali İlhami AKTAŞ, sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Taziye ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ'a İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.