Vali İlhami AKTAŞ, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2021 - 22:38, Güncelleme: 10.09.2021 - 22:38 2049+ kez okundu.
 

Vali İlhami AKTAŞ, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni hizmet binasında hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ’ a, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı tarafından verilen hizmetler ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. AFAD' ın acil durumlara müdahale, arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerinin koordinesinde önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı ve personellere çalışmalarında başarılar diledi. Vali İlhami AKTAŞ’ ın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü incelemelerinde; İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman,  J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Kd. Binbaşı Ercan Oran, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu da bulundu.  
Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni hizmet binasında hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ’ a, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı tarafından verilen hizmetler ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

AFAD' ın acil durumlara müdahale, arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerinin koordinesinde önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı ve personellere çalışmalarında başarılar diledi.

Vali İlhami AKTAŞ’ ın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü incelemelerinde; İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman,  J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Kd. Binbaşı Ercan Oran, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu da bulundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.