Vali İlhami Aktaş merkez muhtarlarını ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2021 - 07:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 07:55 2442+ kez okundu.
 

Vali İlhami Aktaş merkez muhtarlarını ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş göreve başladığından bu yana göstermiş olduğu kent bilinçliliğini farklı bir boyuta taşıdı. Çanakkale'nin ilçelerini baştan sona gezen Vali Aktaş, şimdide merkez mahalle muhtarlarını muhtarlıkta ziyaret ederek Devlet ve Millet bağlarını güçlendiren anlamlı bir iletişim başlattı.

Çanakkale merkez muhtarları ziyarerinde ilk olarak Barbaros Mahalle Muhtarlığını ziyareti başlayan Vali İlhami AKTAŞ, Mahalle Muhtarı Şaban Şahin ile bir araya gelerek mahalle hakkında sohbet etti. Barbaros mahalle Muhtarı Şaban Şahin’in talep ve sorunlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında başarılar dinledi.    Vali İlhami AKTAŞ, Barbaros Mahalle Muhtarlığından sonra sırasıyla; Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Cahit Sevim, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Hulisi Evren Kızoğlu, Esenler Mahalle Muhtarı Nazife Aydın, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Özkan Vural ve Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Leyla Enli Gürel’i ziyaret ederek muhtarların bölgelerine dair gündeme dair bilgilendirme aldı.   Muhtarlarla bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, muhtarlardan mahallenin genel durumu, yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile bekledikleri hizmetler hakkında bilgi aldı.   Vali İlhami Aktaş'ın farklı bir yönetim çizdiğini ifade eden Çanakkale Merkez Muhtarları; kent ile iletişim kuran, kendilerini muhtarlıklarında ve mahallelerinde ziyaret eden ve aynı zamanda kendilerinden biri olarak gördükleri Vali İlhami Aktaş'tan memnun olduklarını ifade ettiler.
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş göreve başladığından bu yana göstermiş olduğu kent bilinçliliğini farklı bir boyuta taşıdı. Çanakkale'nin ilçelerini baştan sona gezen Vali Aktaş, şimdide merkez mahalle muhtarlarını muhtarlıkta ziyaret ederek Devlet ve Millet bağlarını güçlendiren anlamlı bir iletişim başlattı.

Çanakkale merkez muhtarları ziyarerinde ilk olarak Barbaros Mahalle Muhtarlığını ziyareti başlayan Vali İlhami AKTAŞ, Mahalle Muhtarı Şaban Şahin ile bir araya gelerek mahalle hakkında sohbet etti. Barbaros mahalle Muhtarı Şaban Şahin’in talep ve sorunlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında başarılar dinledi. 

 

Vali İlhami AKTAŞ, Barbaros Mahalle Muhtarlığından sonra sırasıyla; Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Cahit Sevim, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Hulisi Evren Kızoğlu, Esenler Mahalle Muhtarı Nazife Aydın, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Özkan Vural ve Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Leyla Enli Gürel’i ziyaret ederek muhtarların bölgelerine dair gündeme dair bilgilendirme aldı.

 

Muhtarlarla bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, muhtarlardan mahallenin genel durumu, yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile bekledikleri hizmetler hakkında bilgi aldı.

 

Vali İlhami Aktaş'ın farklı bir yönetim çizdiğini ifade eden Çanakkale Merkez Muhtarları; kent ile iletişim kuran, kendilerini muhtarlıklarında ve mahallelerinde ziyaret eden ve aynı zamanda kendilerinden biri olarak gördükleri Vali İlhami Aktaş'tan memnun olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.